SON DAKİKA

Gedik Yatırım Kdz.Ereğli’de

İşlem hacmi, yatırımcı sayısı ve teknolojik alt yapısı ile Türkiye’nin önde gelen, lider yatırım kuruluşu Gedik Yatırım Kdz.Ereğli'de hizmete açıldı... 26 Ekim, 2018 08:08 Güncelleme: 26 Ekim, 2018 08:08 Gedik Yatırım Kdz.Ereğli’de

Gedik Yatırım Menkul Değerler, sermaye piyasalarında ki köklü deneyimi ile Kdz. Ereğli'lerin hizmetine girdi.

AY City AVM’de faaliyete geçen Gedik Yatırım Kdz.Ereğli Şubesi Borsa İstanbul A.Ş. Hisse Piyasası, Repo/Ters Repo Pazarı, Borçlanma Araçları Piyasası, Uluslararası Pazar Depo Sertifikaları Piyasası, Uluslararası Pazar Borçlanma Araçları Piyasası ile Vadeli İşlemler, Opsiyon Piyasası ve Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri’nde aracılık hizmeti veriyor.

Banka kökenli olmayan kuruluşlar arasında ilk sırada, tüm yatırım kuruluşları arasında 4. Sırada, Banka kökenli olmayan kuruluşlar arasında 2.Sırada, Tüm yatırım kuruluşları arasında 6. Sırada ve Türkiye Forex piyasında 2. Sırada olan Gedik Yatırım Menkul Değerler Türk sermaye piyasalarının önde gelen yatırım şirketleri arasında yer almaktadır.

Yurt içi hisse piyasası aracılık hizmetleri;

Hisse senedi alım-satım, kredili menkul kıymet işlemleri, açığa satış, ödünç hisse senedi alma, ödünç hisse senedi verme.

Vadeli İşlem ve Opsiyon Sözleşmeleri

Vadeli işlem ve opsiyon piyasaları aracılık hizmetleri ile;

BIST30 Endeksi, hisse Senetleri, dolar, EUR/USD çapraz kuru, gram altın, Dolar/ONS Altın, emtialar ve enerji gibi menkul kıymetlerin fiyat riskine karşı korunabilirsiniz.Kaldıraç etkisi ile küçük teminatlarla büyük pozisyonlar alabilirsiniz.VİOP sayesinde, portföyünüzü çeşitlendirebilir, riskinizi etkin bir şekilde alternatif yatırım araçlarına dağıtabilirsiniz.Çift yönlü işlem imkanı ile yükselen piyasalarda olduğu gibi düşen piyasalarda da işlem yapabilir, gelir elde etme fırsatı yakalayabilirsiniz.Takasbank’ın karşı taraf uygulaması ile işlemleriniz Takasbank garantisindedir.

Gedik Yatırım İşlemlerinize uzman kadrosuyla aracılık ediyor.

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş

AY City AVM Kat: 7 Kdz. Ereğli

Tel: 0372 329 10 00 – 0372 329 10 07

 

 

 

Yorumlar
N
Naciye lüle5 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar dilerim...

Yorum Ekle