SON DAKİKA

Gazetecilik bazıları için rant getiren karlı bir iştir

Ereğli’de uzun yıllardır Radyo, TV ve basın yayın mesleğinin içindeyim. Sorumluluğunu taşıdığım ve üstlendiğim görevlerimi en iyi biçimde yerine getirmek için zamanla yarışarak bugünlere gelebildim. Yoğun ve yorucu günlerimizin bu koşuşturmasında, paylaşma, dayanışma anlayışımızın böl-parçala-yönet üçgeninde yozlaşma zirvesine doğru hızla ilerlemesine asla izin vermeyeceğim. 11 Ocak, 2021 16:29 Güncelleme: 11 Ocak, 2021 16:29 Gazetecilik bazıları için rant getiren karlı bir iştir

İki tür gazeteci vardır. Gazetecilik mesleğin de kamuoyunun gözü, kulağı olanlar gerçekten toplum için bir şeyler yapma arzusunda olanlar.

Fakat, Gazetecilik bazıları için rant getiren karlı bir iştir. Sahip oldukları gazeteleri bir şantaj aracı olarak kullanmaktan çekinmezler. Mesleklerinin hakkını vermeye çalışan diğer gazete ve basın mensuplarından ise haz duymazlar. Onların sürekli kuyularını kazmak için hiçbir ispiyon ve iftiradan da çekinmezler.

İspiyoncu, şantajcı gazetecilerin varlığı İlçemiz için bir utanç vesilesi üç kuruşluk dünya menfaati için arkadaşlarını, meslektaşlarını satmaktan çekinmezler. 

S ROTA GAZETESİ ŞANTAJCI DEĞİL

S Rota Gazetesi dalkavukluk yapmıyor, ikiyüzlü davranmıyor. Tüm enerjisini hakkın ve halkın sözcüsü olmak için harcıyor. İnsanların kim ve hangi kesimden olduklarına bakmadan sorunlarını gündeme getirip çözüm önerileri sunuyor.

S Rota Gazetesinin bu ilkeli duruşu menfaatperest, sözde gazeteci olan bu sahtekarların yüzündeki maskeyi yırtıp atıyor.

Halk gerçek gazeteci tanıyor ve bu tür gazeteci müsveddelerinden yüz çeviriyor.

Bu da tabi ki bu çıkarcı, ispiyoncu, ilkesiz gazetecilerin S Rota Gazetesinden nefret etmelerine, kin ve düşmanlık beslemelerine yol açıyor.

Kuyumuzu kazmaya çalışan bu çıkarcı, ilkesiz gazetecilerle bir kavgamız da yok. Biz ilkeli, dürüst, yayın politikası doğrultusunda halkımıza yararlı olmaya çalışıyoruz. 

EREĞLİ BASINI İLKELİ YAYIN YAPAN, GAZETECİLERLE DOLU

İlkeli gazeteciler bu çıkarcı, ilkesiz kişileri dışlamalı, deşifre etmeli, onların şantaj ve ispiyonlarını, birlikte hareket ederek etkisiz hale getirmeli.

Kendileri dalkavukluğun her çeşidini çekinmeden yaptıkları halde başkasını dalkavuklukla suçlama garabetini gösteren bu yağcı, ispiyoncu, ilkesiz, kuyu kazıcı adamlara karşı Ereğli basın camiası birleşmek zorunda. Bu tür adamların paçasından akan kir diğer, dürüst medya mensuplarının da elbiselerine sıçrayıp onları töhmet altında bırakıyor çünkü.

Ereğli’de uzun yıllardır Radyo, TV  ve basın yayın mesleğinin içindeyim. Sorumluluğunu taşıdığım ve üstlendiğim görevlerimi en iyi biçimde yerine getirmek için zamanla yarışarak bugünlere gelebildim. Yoğun ve yorucu günlerimizin bu koşuşturmasında, paylaşma, dayanışma anlayışımızın böl-parçala-yönet üçgeninde yozlaşma zirvesine doğru hızla ilerlemesine asla izin vermeyeceğim.

 

 

Yorum Ekle