SON DAKİKA

Freni boşalan otomobil takla attı...

Karadeniz Ereğli'de freni boşalan otomobil takla attı. Kazada hafif yaralanan sürücü ve eşi sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırıldı. 03 Temmuz, 2022 14:06 Güncelleme: 03 Temmuz, 2022 14:06 Freni boşalan otomobil takla attı...

Karadeniz Ereğli'de freni boşalan otomobil takla attı. Kazada hafif yaralanan sürücü ve eşi sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırıldı.

Kaza öğle saatlerinde Danişmentli ile Yunuslu köyleri arasında meydana geldi. İddiaya göre freni boşalan 67 AAK 744 plakalı otomobil sürücüsü N.C. aracın kontrolünü kaybetti. Virajda takla atan otomobili gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ile vatandaşlar sürücü N.C. Ve yolcusu S.A. yı araçtan çıkararak ambulansa aldı. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan sürücü ve yolcusu devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle