SON DAKİKA

Fındık alımı gecikti..Kantar arızalandı...

Ereğli'de, bugün fındık alımına başlayacağı bildirilen Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) Delihakkı mevkisindeki depoları henüz açılamadı. Önceden duyurulan fındık alımlarına ilişkin sistem üzerinden randevu alan üretici, sabah saatlerinde fındığı ile birlikte depo önüne geldi. Öğle saatlerine doğru sistemin kurulmasıyla başlaması beklenen alım, bu kez de ‘hassas kantarın arızalı olduğu’ gerekçesi ile yapılamadı. Üreticiden alınan bilgilere göre, saat 11.40’da depoyu kapatarak ayrılan ve “saat 13.30’da geleceğiz” diyen TMO personelinin, haber yayına hazırlandığı (14.10) saatlerde henüz gelmemesi ise üreticinin tepkisine neden oldu. 01 Eylül, 2022 14:41 Güncelleme: 01 Eylül, 2022 14:41 Fındık alımı gecikti..Kantar arızalandı...

Ereğli'de, bugün fındık alımına başlayacağı bildirilen Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) Delihakkı mevkisindeki depoları henüz açılamadı.
Önceden duyurulan fındık alımlarına ilişkin sistem üzerinden randevu alan üretici, sabah saatlerinde fındığı ile birlikte depo önüne geldi.
Öğle saatlerine doğru sistemin kurulmasıyla başlaması beklenen alım, bu kez de ‘hassas kantarın arızalı olduğu’ gerekçesi ile yapılamadı.
Üreticiden alınan bilgilere göre, saat 11.40’da depoyu kapatarak ayrılan ve “saat 13.30’da geleceğiz” diyen TMO personelinin, haber yayına hazırlandığı (14.10) saatlerde henüz gelmemesi ise üreticinin tepkisine neden oldu.

Yorum Ekle