SON DAKİKA

FİNAL ÖĞRENCİLERİNDEN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI

Kdz.Ereğli'de faaliyet gösteren Final Dergisi Dershaneleri öğretmen, öğrenci ve personeli Kızılay'a kan bağışında bulundu. 21 Ocak, 2014 19:14 Güncelleme: 21 Ocak, 2014 19:14 FİNAL ÖĞRENCİLERİNDEN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI

Kdz.Ereğli'de faaliyet gösteren Final Dergisi Dershaneleri  öğretmen, öğrenci ve personeli Kızılay 'a kan bağışında bulundu.

Kdz.Ereğli Final Dergisi Dershaneleri  ile Kızılay' ın ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasına dershane öğretmenleri, personel ve öğrenciler katıldı. Kampanyada, Kızılay'a' 39 ünite kan bağışı yapıldığı açıklandı. Kan bağışını yaygınlaştırmak için kurumlarla ortak çalışma yaptıklarını belirten Kızılay Zonguldak Şubesi yetkilileri, kan vermenin acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurguladı. Kdz.Ereğli Final Dergisi Dershanelerinin, gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, halkı kan vermeye çağıran Kızılay yetkilileri, şunları ifade ettiler:

"Kurumlarla işbirliği haline geçerek kan bağışı kampanyasını yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Kan vermek hem sağlık açısından hem de topluma faydalı olma yönünden çok önemli bir hizmettir. Kdz.Ereğli, bu konuya çok duyarlı. Tüm kurumlarımıza ve duyarlılıklarından dolayı Final Dergisi Dershanelerine teşekkür ediyoruz."

Amaçlarının, öğrencilere ve vatandaşlara bu konuda örnek olmak olduğunu Kdz.Ereğli Final Dergisi Dershaneleri Kurucusu ve Müdürü Recep Vural ,hayat kurtarmak ve insanlığa hizmet düşüncesiyle kan bağışı kampanyasına katıldıklarını ifade etti. Kan değerleri uygun ve sağlıklı olan her ferdin kan bağışında bulunması gerektiğine değinen Vural, kan bağışı kampanyasına katılan öğretmen, öğrenci ve personele, duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerini iletti. Kan bağışında bulunan dershane öğretmen ve öğrencileri de, kan vermenin mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını ifade ettiler.

 

Yorum Ekle