SON DAKİKA

Fevkani köprü altı esnaflarından Akdemir'e ziyaret

19 Temmuz, 2017 12:04 Güncelleme: 19 Temmuz, 2017 12:04 Fevkani köprü altı esnaflarından Akdemir'e ziyaret

Fevkani Köprü altında bulunan Esnaflar; Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i köprü bakım çalışmaları hakkında bilgi almak üzere makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir,Zonguldak Esnaf Odası Başkanı Muharrem Coşkun,Zonguldak Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri ve Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende'de eşlik ettiler.

Toplantıda Fevkani Köprüsüne raporlar doğrultusunda yapılacak olan bakımdan ötürü nasıl bir yol izleneceği,ne kadar sürede gerçekleşeceği esnafların bu bakım onarım çalışmaları sırasında mağdur olmamaları adına gereken istişare gerçekleştirildi.Esnaflarda kafalarına takılan sorunları yetkililerle paylaştılar,olabilecek sorunları ve çözümleri konusunda paylaşımda bulundular.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'de 'Köprünün ve köprü altı esnaflarımızın şehrimizin olmazsa olmazları arasında olduklarını,hem köprüyü onarmak hemde esnaf arkadaşlarımızı en az mağduriyetle bu süreci atlatmak için ellerinden geleni süratle yapacaklarını iletti.

Yorum Ekle