SON DAKİKA

FENERBAHÇELİLERDEN BÜYÜK DESTEK

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Sevgi Çemberi tarafından sürdürülen evde kullanılabilinecek durumdaki eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması kampanyasına Karadeniz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği’nden büyük katkı sağladı. 25 Aralık, 2013 09:12 Güncelleme: 25 Aralık, 2013 09:12 FENERBAHÇELİLERDEN BÜYÜK DESTEK

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Sevgi Çemberi tarafından sürdürülen evde kullanılabilinecek durumdaki eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması kampanyasına Karadeniz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği’nden büyük katkı sağladı.

Kdz. Ereğli Fenerbahçeliler Derneği Aşkın Peker, Yönetim Kurulu Üyeleri Eyüp Azgın, Erdem Dikmen, Duygu Azgın, Funda Atalay, Sevgi Türk, Ercüment Güçlü, dernek binasında toplanan eşyaları Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık’a teslim etti.

FENERBAHÇELİLERDEN BÜYÜK DESTEK

Dernek Başkanı Aşkın Peker, sadece sportif bir dernek olmadıklarını sosyal projelere katkı sağlamayı hedeflediklerini belirterek “  Biz Fenerbahçeliler, sportif dernek olmamızın alanında ilçemizin ihtiyaçlarını göz önünde tutan her zaman sosyal konularda destek vermeye çalışan bir derneğiz. Bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

KULLANILABİLECEK DURUMDAKİ EŞYALARIMIZI  DEĞERLENDİRELİM

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Fenerbahçeliler Derneğine bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: Sevgi çemberi olarak evde kullanılmayan temiz giyebilir durumdaki eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yeni bir kampanya başlatmıştık. Bu kampanyaya  Kdz.Ereğli Fenerbahçeliler Derneği büyük katkı sağladı. Kendilerine ve bu kampanyaya destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlara ihtiyacı olan çok insanımız var ve onlara küçük de olsa bir katkı sağlamak bizim için çok önemli. Kampanyaya destek vermek isteyen derneklerimizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz.”

 

Yorum Ekle