SON DAKİKA

FENERBAHÇE'LİLER 1907 AŞURE DAĞITTI

Ereğli'de, Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği’nce aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Etkinlikte 1907 adet aşure dağıtıldı. 04 Aralık, 2013 11:58 Güncelleme: 04 Aralık, 2013 11:58 FENERBAHÇE'LİLER 1907 AŞURE DAĞITTI

Ereğli Fenerbahçeli taraftarları derneği yönetimi ve üyeleri Muharrem ayının son gününde şehir merkezinde halka aşure ikramında bulundu. Fenerbahçe'nin kuruluş tarihi olan 1907 adet aşure dağıtımı yapılan etkinliğe Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve belediye idarecileri katıldı.

Ereğli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Aşkın Peker, devrim Bulvarı’ndaki Çilekli Kız Heykeli önünde gerçekleştirdikleri etkinlik sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Muharrem Ayı’nın son gününde böyle bir etkinlik düzenlemeyi uygun gördüklerini söyledi.

Bu kapsamda, dernek üyelerinin ve eşlerinin evlerinde hazırladığı aşureden 1907 adet dağıtmak olduğunu belirten Peker, "Bu özel ayda aşurelerimizi dağıtarak halkımıza olan sorumluluklarımızdan birini daha yerine getirmek istiyoruz. Etkinliğimiz dernek üyelerimizin katkılarıyla oluştu. Bu vesileyle hizmete giren yeni dernek binamızın da tanıtımını yapmış olacağız. Etkinliğimize destek olan ve katılanlara çok teşekkür ediyoruz. Amacımız, diğer kardeş derneklerde olduğu gibi halkımıza sosyal anlamda hizmet edebilmektir." diye konuştu.

Etkinliğe katılarak ikram edilen aşureden yiyen aynı zamanda Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da, dernek yönetimini kutlarken, “Dernek yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyoruz. Gayet güzel ortamda, halkla iç içe bir etkinlik düzenlediler. Allah Kabul etsin. Aynı zamanda Fenerbahçe’ye de başarılar diliyoruz. Şampiyonluk yolunda inşallah emin adımlarla ilerlerler.” dedi.

Yorum Ekle