SON DAKİKA

FARELERİN KEMİRDİĞİ KADINI KOMŞULARI BULDU

Ereğli'de yalnız yaşayan 84 yaşında ki kadın evinde ölü bulundu. Farelerin yüzü ve ellerini yediği kadının cesedini, kendisine çorba getiren komşuları buldu. 24 Aralık, 2013 19:35 Güncelleme: 24 Aralık, 2013 19:35 FARELERİN KEMİRDİĞİ KADINI KOMŞULARI BULDU

Ereğli'de yalnız yaşayan 84 yaşında ki kadın evinde ölü bulundu. Farelerin yüzü ve ellerini yediği kadının cesedini, kendisine çorba getiren komşuları buldu.

Ereğli’ye bağlı Bağlık Mahallesi Eser Sokak numara 14′ de yalnız yaşadığı öğrenilen 84 yaşındaki Naziker Fırıncı, en son Cumartesi günü mahallede otururken görüldü. 3 günden bu yana yaşlı kadını görmeyen mahalleli kadınlar bugün öğleden sonra yaptıkları çorba ve yiyecekleri vermek için yaşlı kadının evine gitti. Kapıyı çalan mahalleliler kapının açılmaması üzerine içeriye girdi. Acı manzara ile karşılaşan mahalle kadınları, yerde elleri ve yüzünü farelerin yediği Naziker Fırıncı’nın cansız bedenini görür görmez polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler, güvenlik şeridini çektikten sonra sağlık ekiplerini bekledi. Kısa sürede yaşlı kadının evine gelen sağlık ekipleri gerekli kontrolleri yaptıktan sonra dışarıya çıktı. Olay yeri inceleme ekipleri ise inceleme yapmak için yaşlı kadının evine hazırlıklarını tamamladıktan sonra girdi.

Mahalle sakinlerinden yaşlı kadına yardım eden bazı kadınlar, Naziker Fırıncı’nın öldüğünü duyunca göz yaşlarına boğuldu. Mahalle sakinlerinden Fatoş Aydemir “Komşusuyuz. Gelip giderken pazara bir şeyler ısmarlıyordu. Arada bir beni yoklayın derdi. Evlatlığının olduğunu söylüyordu. Biz hiç gelip gittiğini görmedik” dedi. Yalnız yaşayan kadına Ereğli Belediyesinin alarak götürmek istediği ancak yaşlı kadının bunu kabul etmediği belirtildi.

Elektriği ve suyu olmayan evde 10 lira kirayla oturduğu öğrenilen Naziker Fırıncı’yı son olarak Cumartesi günü gördüğünü söyleyen Ayben Karhan ise polise “O günden sonra görmedim” dedi. Çevre halkından kadını tanıyıp tanımadığı ve akrabalarını araştıran polisler, evde yapılan çalışmanın tamamlanmasının ardından cenazeyi almak için Ereğli Belediyesi cenaze aracına haber verdi.

Nöbetçi savcı ve aile hekiminin incelemesinin ardından ceset torbası ve tabutu taşımak için mahalle halkından yardım istendi. Ancak sadece bir gencin yardıma gelmesi üzerine polisler de tabutu taşımak için cenaze aracının yanına geldi. Evde ceset torbasına alına yaşlı kadının cesedi daha sonra tabuta konarak cenaze aracına alındı.

Evde yapılan incelemelerde yaşlı kadına ait banka kartlarının bulunduğu ve kart hesabında yaklaşık 320 bin lira para olduğu iddia edildi. Yaşlı kadının kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Ekle