SON DAKİKA

Ev sahipliğini Ereğli yaptı

Ev sahipliğini Ereğli yaptı 09 Ekim, 2017 08:46 Güncelleme: 09 Ekim, 2017 08:46 Ev sahipliğini Ereğli yaptı

Fenerbahçe Spor Okulları kapsamında düzenlenen “Marmara Cup Futbol Turnuvası”nın üçüncüsü Ereğli’de yapıldı.

Bu yıl, Karadeniz Ereğli Fenerbahçe Spor Okulları’nın üstlendiğini turnuva, Gülüç Beldesindeki 15 Temmuz Şehitleri Lisesi Mücella Sağlam Halı Sahası’nda yapıldı.Karadeniz Ereğli Fenerbahçe Okulu’nun yanı sıra Düzce, Bartın, Sakarya ve Hendek’teki Fenerbahçe futbol okullarının katıldığı turnuvada; küçüklerde Hendek, büyüklerde ise Sakarya birinciliği elde etti.

“Marmara Cup Futbol Turnuvası” sonunda düzenlenen törende takımlara kupalarını veren Fenerbahçe Spor Kulübü Ereğli Şube ve Karadeniz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Serdar Özbek, şampiyon takımlar ile katılanlara teşekkür ederken, “katılımı yüksek bir turnuva gerçekleştirdik. Turnuvada bizi yalnız bırakmayan çocuklarımızın aileleri ile taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca, desteğinden dolayı Fenerbahçe Spor Okulları Sorumlusu Savaş Öztürk’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Diğer yandan, Fenerbahçe Spor Alt Yapı antrenörlerinden Mustafa Ertem7in de izlediği karşılaşmalar sırasında tribünde kurulan stantda, Fenerbahçe Çocuk Kulübü’ne üye kayıtları yapıldı.

Yorum Ekle