SON DAKİKA

Eski TSO Meclis Bşk. Erhal, dualarla toprağa verildi

Eski TSO Meclis Bşk. Erhal, dualarla toprağa verildi 06 Aralık, 2016 17:40 Güncelleme: 06 Aralık, 2016 17:40 Eski TSO Meclis Bşk. Erhal, dualarla toprağa verildi

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasının Meclis  ilk Başkanı , eski Belediye Meclis üyesi , yıllardır Ereğli’de ticaretle uğraşan Yılmaz Erhal dualarla anıldı.

Birkaç gündür Ereğli’de özel bir hastanede tedavi gören , Nermin Erhal, Selime Erhal, Mehmet Ali Erhal ve Saniye Özhan’ın babaları, Uğur Erhal’ın dedesi olan Yılmaz Erhal Ereğli Bozahane Camminde düzenlenen cenaze töreninin ardından ikindi namazına müteakip  kılınan cenaze namazının ardından dualarla şehir mezarlığında toprağa verildi.

Bozahane Camiinde düzenlenen cenaze törenine Ereğli Belediye Başkan Vekili  Ayhan Atay, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Yönetim Kurul Üyeleri, CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ve Yönetim Kurul Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Değişim Medya Grubu Yönetim Kurul Başkanı Semih Çolak’ın  yanı sıra   iş dünyası bu cenazede bir araya geldi.

Aile büyükleri taziyeleri kabul ederken, merhum Erhal, şehir mezarlığında dualarla toprağa verildi. 

Yorum Ekle