SON DAKİKA

ERSEM çalışanlarından Ercan’a teşekkür ziyareti...

Erdemir bünyesindeki Erdemir Çelik Servis Merkezi (ERSEM) çalışanlarının, üyesi oldukları Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’ı ziyaret ettikleri bildirildi. 12 Şubat, 2018 15:37 Güncelleme: 12 Şubat, 2018 15:37 ERSEM çalışanlarından Ercan’a teşekkür ziyareti...

Sendikanın resmi internet sitesi, ‘turkmetalkdzeregli.org’da yer alan habere göre, işçiler, Türk Metal’in kendilerini de bağlayan Toplu İş Sözleşmesini imzalamasında dolayı teşekkür ettikleri belirtildi.Açıklamaya göre Üyeler, başta Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak olmak üzere; Genel Yönetim Kurulu Üyelerine, Şube Başkanı Ercan ve yönetimine, ‘elde edilen kazanımlardan dolayı’ teşekkür ederken, şunları kaydettiler:

“Örgütlü güç olmanın farkını bu sözleşmede de yaşadık. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada daima teşkilatımızla birlikte hareket ederek güçlerine güç katmaya devam edeceğiz” Şube Başkanı Ercan da, üyeleri mutlu görmenin mücadele gücünü arttırdığına değinerek, ''sizlerin mutluluğu bizlerin mücadelesine şevk veriyor,birlik içerisinde daima huzur ve mutlu yarınlara ilerleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın,hepimize hayırlı uğurlu olsun''dedi.

Başkanımız, Şube Mali sekreterimiz Hakan Eskibanı’n da yer aldığı ziyarette üyelerimizle iş yerleri ve güncel konularda sohbet etti.

Yorum Ekle