SON DAKİKA

Erol Şahin işçiler'den destek istedi...

Erol Şahin işçiler'den destek istedi... 29 Mart, 2019 08:28 Güncelleme: 29 Mart, 2019 08:28 Erol Şahin işçiler'den destek istedi...

Ereğli AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin, OYPA’ da çalışan taşeron işçileri ile bir araya geldi.

Erol Şahin beraberinde Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Saadet Oruç, eşi Feyzan Şahin ve bazı belediye meclis üyesi adayları ile geldiği alanda işçiler tarafından meşaleler ile karşılandı. Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Saadet Oruç yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak gerekli açıklamayı AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin’in yapacağını ifade ederek sözü Şahin’e bıraktı. AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin ise konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile otobüste 15 dakikalık görüşme yaptığını ve bu görüşmede sadece taşeron işçilerin kadroya geçişini konuştuklarını ifade etti. Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan’ın da bulunduğu görüşme sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın OYPA genel müdürüne talimat vererek taşeron işçilerin geçişinin talimatını verdiğini ifade etti.

Seçimlerden sonra bu durumun takibini yapabilmek için Ankara’ya güçlü bir şekilde gitmek istediğini ifade eden AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin işçiler destek istedi.

Yorum Ekle