SON DAKİKA

Erol Şahin: "Fakülte yalan"

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Uzun Mehmet Mahalesi bölgesinde kapı kapı gezerek projelerini anlattı. 22 Mart, 2019 15:23 Güncelleme: 22 Mart, 2019 15:23 Erol Şahin: "Fakülte yalan"

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Uzun Mehmet Mahallesinde ekibi ile birlikte kapı kapı gezerek projelerini anlattı ve destek istedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Erol Şahin, 31 Mart seçimlerinin Ereğli için tarihi bir fırsat olduğunu ısrarla anlatmaya devam ediyor. Ereğli halkının bu fırsatı çok ama çok iyi değerlendirmesi gerektiğine işaret eden Erol Şahin, “Bizim arkasında Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının bulunduğu projeleri çalarak önünüze gelen adaylara inanmayın. Onlar bu projeleri ancak rüyalarında görebilirler. Kaldı ki 20 yıldır aynı projeler ile bu halkın önüne çıkmaktan sıkılmadılar” dedi.

FAKÜLTE YALANI!

Erol Şahin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli’ye olan yakın ilgisini anlatmaya çalıştığı bir vatandaş da Şahin’in sözünü keserek, “Başkanım anlatmanıza gerek yok her şeyi biliyoruz. Benim adım Ahmet. CHP’nin projelerinde gördüğümüz her şey hayal! Sizin de dediğiniz gibi, gençliğinde bunları yapamayanlar bu yaşta nasıl yapacaklar çok merak ediyoruz! Adam çıkmış Fakülte sözü veriyor. Bu fakülteleri yaparsa iktidar yapar. Haa, eğer CHP iktidarda da biz bilmiyorsak özür dilerim! Bir de tutmuş üniversite öğrencilerine burs diyor. Onlar unutmuş olabilir ama biz unutmadık, Üniversite öğrencilerine belediyelerin burs vermesinin önünü CHP kesti. Dava edip iptal ettirdiler. Nasıl verecekler bunu?” diyerek CHP adayına tepki gösterdi.

Mahallelerde vatandaşlardan duyduğu bu sözler karşısında yüzü gülen AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin arkadaşlarına dönerek, “İşte görüyorsunuz. Halkımız kararını vermiş. Gerçekleri görmüş. Ne mutlu Kdz. Ereğli’ye ki böyle bilinçli bir topluma sahip” dedi.

Erol Şahin mahallelerde aldığı olumlu tepkilerle motivasyonunu daha da artırdı.

 

Yorum Ekle