SON DAKİKA

Eroğlu, ikinci klipini çekti...

Karadeniz Ereğli doğumlu Aliberk Eroğlu, Rap müziği alanında ki ikinci klipini çekti. Oldukça beğeni toplayan klibin sahibi Aliberk Eroğlu, amacının daha iyi yerlere gelmek olduğunu ve bununla ilgili de çalışmalarına devam ettiğini söyledi. 10 Haziran, 2022 15:03 Güncelleme: 10 Haziran, 2022 15:03 Eroğlu, ikinci klipini çekti...

Karadeniz Ereğli doğumlu Aliberk Eroğlu, Rap müziği alanında ki ikinci klipini çekti. Oldukça beğeni toplayan klibin sahibi Aliberk Eroğlu, amacının daha iyi yerlere gelmek olduğunu ve bununla ilgili de çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

YOUTUBER olarak başladığı sosyla medya yolculuğunda kanal şarkısı yapan ve bunun beğenilmesi ile YOUTUBER olmaktan vaz geçen Aliberk Eroğlu, yaptığı çalışmaların ardından ikinci şarkısına klip çekti. Senin eserin şarkısının çok beğenildiğini kaydeden Aliberk Eroğlu “ 7 yıldır müzikle uğraşıyorum. Doğma büyüme Zonguldak Ereğliliyim. 7 yıl önce eskiden YOUTUBE de kamera şakası içerikleri ile uğraşıyordum. Yani YOUTUBER denilebilecek insandım. Ondan sonra kanal şarkısı yapalım derken bir baktık kanal şarkımız baya beğenildi insanlar tarafından.

Ondan sonra YOUTUBER‘lığı bir kenara bırakıp güzel bir yere varma yolunda devam ettim. İkinci klibi çektik. Bu şarkının özeti şöyle şöyleyim;

Ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar, askeri ücret ile geçinemeyenler insanlar, aşlık sınırında olan bir ülke aynı zamanda zorlu yaşam koşularında hayatını sürdürmeye çalışan insanların hakkında onların bir sesi olmaya yolunda bir şarkı yaptık. Konu budur yani özetçe. Klipe dönüşler çok şaşırtıcı oldu gerçekten insanlar gerçekten çok beğendiklerini ve hayatı anlattığım için, onların sesi olduğum için bana teşekkürler sundular. Baya güzel bir tebrik aldık yani yine beğenmeyen bir kitlemiz var ama doğal olarak genellikle güzeldi. İlerleyen zamanlarda 6 şarkılık bir albüm projemiz var. Ondan sonra bir tane daha klip şarkımız var.

Amfi tiyatro gibi sosyal içerik etkinlik mekânlarında sahnelerimiz var. İnşallah daha güzel şeyler yapacağız” dedi.   

Yorum Ekle