SON DAKİKA

ERİD'DEN POSBIYIK'A ZİYARET

Ereğli Sanayici ve İş Adamaları Derneği (ERİD) yeni yönetimi Başkan Posbıyık’ı ziyaret etti. Posbıyık, “Bizim tek derdimiz, Ereğli’nin daha iyi bir noktaya gelmesi. Unvan, sıfat önemli değil. Geride iz bırakabilmek çok önemli.” 14 Ocak, 2014 10:04 Güncelleme: 14 Ocak, 2014 10:04 ERİD'DEN POSBIYIK'A ZİYARET

Ereğli Sanayici ve İş Adamaları Derneği (ERİD)  yeni yönetimi Başkan Posbıyık’ı ziyaret etti. Posbıyık, “Bizim tek derdimiz,  Ereğli’nin daha iyi bir noktaya gelmesi. Unvan, sıfat önemli değil. Geride iz bırakabilmek çok önemli.”

Ereğli Sanayici ve İş Adamaları Derneği (ERİD)  yeni Başkanı Murat Çapar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Posbıyık’ı ziyaret etti.

ERİD Başkanı Murat Çapar, ziyarette yeni yönetim ile birlikte Ereğli’ye katkı sağlama anlamında çalışmalar yapmak istediklerini o heyecanı yaşadıklarını ifade etti.

TEK HEDEFİMİZ EREĞLİ’NİN DAHA İYİ OLMASI

Başkan Posbıyık ise yeni yönetime hayırlı olsun temennisinde bulunarak “ Bizim tek derdimiz,  Ereğli’nin daha iyi bir noktaya gelmesi. Unvan, sıfat önemli değil. Geride iz bırakabilmek çok önemli. Bunun için yıllardır mücadele ediyoruz. Biz memleketimizin hakkının gasp edilmesine karşı duruyoruz. Erdemir’in yanısıra tersaneler de bizim için çok önemli. Tersanelerin canlanması yeni iş sahalarının açılması temennimiz. Bunun yanısıra Ereğli’de öğrenci sayısını artırmak için de inanılmaz girişimler yapıyoruz. Özellikle yurt konusunda önemli aşamalar kat ettik. Belediye olarak Ereğli’ye katkı sağlayacak her türlü etkinliğe, girişime destek vermeye hazırız.” dedi.

Yorum Ekle