SON DAKİKA

Ereğli’yi Alanya’da temsil edecekler

Ereğli İhsan Yılmaz İlkokulu İngilizce öğretmeni Fatma Uludağ ve sınıf öğretmeni Beyhan İlhan’ın ‘Şehirler ve Kokular’ projesi kapsamında Alanya’ya gittikleri bildirildi. 28 Ekim, 2019 15:58 Güncelleme: 28 Ekim, 2019 15:58 Ereğli’yi Alanya’da temsil edecekler

İhsan Yılmaz İlkokulu İngilizce öğretmeni Fatma Uludağ ve sınıf öğretmeni Beyhan İlhan’ın ‘Şehirler ve Kokular’ projesi kapsamında Alanya’ya gittikleri bildirildi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada “Şehirler ve Kokular’ projesi kapsamında Türkiye’nin 81 ilinden 113 öğretmen, 210 öğrenci ve 78 velinin katılımıyla 26 Ekim’de Alanya’da bir festival düzenlenecek. Zonguldak ilimizi İngilizce öğretmeni Fatma Uludağ ve sınıf öğretmeni Beyhan İlhan, İhsan Yılmaz öğrencilerinden Kayra Dursun, Fatma Zehra Aldırmaz ile temsil edecektir. Çileğimizin mis gibi kokusunu kolonya ve sabunlarımızla Alanya’da paylaşacağız. İkramlık çilek reçellerimiz, kestanelerimiz sunulacak. Elpek bezimiz örtümüz, kömürümüz ve çeliğimizde standımızda yer alacak. Projenin diğer önemli bir yönünün köyleri, kasabaları, şehirleri dışına çıkmayan öğrenciler için farklı kültürler, insanlar, coğrafyalarla tanışma imkanı sunulacak. Öğrencilerin kimi denizi ilk kez görecek, kokusunu duyacak. Festivalle 26 Ekim’de Alanya Türkiye kokacak, 81 ilden gelenler Türkiye’nin farklı seslerini, kokusunu Alanya’dan hep birlikte yaşayacak”

Yorum Ekle