SON DAKİKA

"Ereğli’ye sanki ölü toprağı serilmiş gibi sessiz, sakin"

"Ereğli’ye sanki ölü toprağı serilmiş gibi sessiz, sakin" 14 Mart, 2019 14:32 Güncelleme: 14 Mart, 2019 14:32 "Ereğli’ye sanki ölü toprağı serilmiş gibi sessiz, sakin"

CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği STK ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık , STK ziyaretleri kapsamında Kaptaşlılar Derneği Başkanı Nevzat Yüksel ile Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Necati Vural’ı ziyaret ederek, sorunlarını dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Kaptaşlılar Derneği Başkanı Nevzat Yüksel, ‘yine Ereğli sokakları gümbür gümbür gümbürdeyecek inşallah. Başarılar diliyorum” derken, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ta yaptığı konuşmada, “Kaptaşlılardan Allah razı olsun, ben olayım olmayayım arkamdan büyük bir teşvik, büyük destek görüyorum. Kaptaşta bile herkes bizden bahsedip, bize sahip çıkıyor. Bunları duydukça çok mutlu oluyor, çok gurur duyuyorum. Ereğli halkına borcumuz olduğu için, Ereğli iyi yönetilmediği için, kötü yönetildiği için bunlara gönlümüz razı olmadığı için yeniden aday olduk. Belediye Başkanlığı gerçekten zor zanaattır. Ereğli sevdası ağır bastı ve tekrar adaylığımızı koyduk. Ereğli’ye sanki ölü toprağı serilmiş gibi sessiz, sakin. Evet Türkiye’de ekonomik sıkıntı var, Ereğli’de de de ekonomik sıkıntı var, ama bir de motivasyon bozukluğu var, moral bozukluğu var. 2001’de Türkiye’de kriz vardı ama Ereğli’de herkesin yüzü gülüyordu. Şimdi neden etkilendi, çünkü Ereğli çok kötü yönetiliyor. Daha doğrusu Ereğli’yi kim yönetiyor belli değil! “ şeklinde konuştu.

Gençlerin işsiz olduğuna dikkat çeken Posbıyık, “çok güzel dokunuşlarla hem yeni işçiler alacağız, hem de yeni kuracağımız yerlerde büyük çapta işsizliği gidereceğiz” diyerek istihdama yönelik projeler hazırladıklarını söyledi.

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Necati Vural’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ta emeklilerin sorunlarını bildiklerini ve Ereğli’yi yaşanabilir bir şehir yapmak için yeniden yola çıktıklarını ifade etti.

Posbıyık, Kaptaşlılar Derneği ile Tüm İşçi Emeklileri Derneği yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorumlar
M
Mehmet yüksel5 yıl önce

Selamun aleyküm sayın halil posbıyık öncelikle kdz ereğli ilçemizde yapacağınız başkanlığınız tüm ereğli halkına hayırlara vesile olmasını en içten dileklerimi arz ederken söyliyceklerim ve sizden ve teşkilatımızdan isteklerim sakın şahsım adına yada bireysel sorunlarım olarak algılanmamasını arz ederim şahsım ve benimgibi bir çok dalda kendini kanıtlamış sanatkarlar adına burdan sesleniyorum 2009 yılında imalatı durduran ereğlideki tersanelerin faliyet göstermeleri mümkün deyilmi

Yorum Ekle