SON DAKİKA

Ereğli’ye 2 yeni antrenör kadrosu…

Ereğli’ye 2 yeni antrenör kadrosu… 12 Mayıs, 2018 09:48 Güncelleme: 12 Mayıs, 2018 09:48 Ereğli’ye 2 yeni antrenör kadrosu…

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca, Zonguldak genelinde 16 yeni antrenör kadrosu açıldığı bildirildi. Atamalar kapsamında Ereğli’ye de 2 antrenör atanacak.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Türkiye’de bakanlık bünyesinde görev yapacak antrenörlerin kadrolarını açıkladı. Bakanlığın www.gsb.gov.tr  adresinden alınan bilgilere göre, Zonguldak’a verilen kadro sayısı toplamda 16.

Bu kadrolardan 7’si Zonguldak merkez ilçeye ayrıldığı gözleniyor. Merkez ilçe, Atıcılık, Güreş, Futbol, Bayan Güreş, Taekwondo, Curling, Boks ve Hokey branşlarında birer olmak üzere toplamda 7 yeni antrenör alacak. Çaycuma ilçesi ise Badminton ve Judo branşlarında iki antrenör kadrosuna sahip.  Kilimli’nin toplam kadro sayısı ise dört olarak belirlendi.. Bu kadrolar kapsamında, masatenisi, taekwondo ve  iki de yüzme branşında antrenörler görev yapacak.

EREĞLİ’YE İKİ ANTRENÖR

Kadro listesine göre, Karadeniz Ereğli’ye ise Voleybol ve Yelken olmak üzere iki branşta kadro veriliyor.

Karadeniz Ereğli’de şu an itibarıyla bakanlık kadrosu olarak altı branşta (Yelken, Voleybol, Taekwondo, Güreş, Hentbol, Kort Tenisi) antrenör kadrosu bulunuyor.  Ereğli’de görev yapan diğer branşlardan antrenörlerin büyük bölümü kulüpler bünyesinde görev yapan antrenörlerden oluşuyor. Ereğli’de açılan antrenör kadrolarının ilçede zaten kadrosu bulunan spor branşlarından olması kayda değer bulundu. 

ÇEVRE İLLERDE DURUM

Öte yandan komşu illerden Düzce, çeşitli branşlardan olmak üzere toplamda 19 yeni antrenör kadrosuna kavuşuyor. Bu kapsamda Bartın 13, Karabük ise 16 yeni antrenör kadrosuyla buluşacak. Bölgede en fazla antrenör ise 20 antrenörle Bolu’ya ayrıldı.

Yorumlar
Z
Zafer sucu5 yıl önce

Merkeze sekiz branşta antrenör merkez büyüklüğünde ereğliye iki branşta antrenör.!!!

Yorum Ekle