SON DAKİKA

Ereğlili Müteahhitlerden kaçırılmayacak kampanya

Ereğlili Müteahhitlerden kaçırılmayacak kampanya 30 Ekim, 2018 10:07 Güncelleme: 30 Ekim, 2018 10:07 Ereğlili Müteahhitlerden kaçırılmayacak kampanya

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında yeni kurulan Kdz.Ereğli Müteahhitler Derneği, Keleşler Otel’de basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen toplantıda Müteahhitler adına konuşan Mustafa Demiray, ‘Kdz.Ereğli halkına müjde’ olarak duyurduğu açıklamasında yükselen faiz oranları nedeniyle vatandaşın ev almakta zorlandığının altını çizerek; müteahhitler tarafından oluşturulan kampanyanın 100 bin TL’ye 0,98 faiz oranı ile 60 ay vadeyi kapsadığını belirtti.

“BU BİR FIRSATTIR!..”

Son günlerde özellikle sosyal medya da ‘müteahhitler batıyor’ şeklinde bir algı yaratıldığına dikkat çeken Demiray; “Kdz.Ereğli’deki müteahhitler dim dik ayaktalar ve Ereğli ekonomisine ciddi katkıları devam ediyor. Bu kampanyayı oluşturmamız nedeni elimizde stok olarak bulunan evleri vatandaşa alım kolaylığı sağlanarak; eritmektir. Bu kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecektir. 31 Aralık’tan sonraki ev fiyatları maliyetler arttığından dolayı ev fiyatlarına da yansıyacaktır. Yani bu kampanya ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için bir fırsattır”, şeklinde konuştu.

Yorum Ekle