SON DAKİKA

EREĞLİ’Lİ BAYANLARIN MATİNE ÇOŞKUSU

S Rota Gazetecilik – Reklamcılık - Ajans bünyesinde yer alan Seyhan Dikay’ın sahibi olduğu,S Rota Organizasyon kadınlar matinesi düzenledi. 15 Aralık, 2014 18:12 Güncelleme: 15 Aralık, 2014 18:12 EREĞLİ’Lİ BAYANLARIN MATİNE ÇOŞKUSU

Formenler Derneğinde düzenlenen ve Neray Kesinbaşoğlu’nun sahne aldığı matineye, Ak Parti Kdz.Ereğli kadın Kolları Başkanı Arzu Söylemez ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile partililer, Milliyetçi Hareket Partisi Gülüç Kadın kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım, kadın kolları Başkan Yardımcısı Elif Semiz ve Yönetim kurulu üyeleri,Türk Metal Sendikası bünyesinde Erdemir kadın işçiler ve işçi eşler komisyon Başkanı Saniye Odabaş ve Yönetim kurulu üyeleri,Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı’nın eşi Aslı Çaylı ve pek çok sayıda davetli katıldı.

Dikay, etkinlikte yaptığı konuşmada; Kadınlarımız ülkemizin bel kemiğidir. Kadınlarımızın stresini bir nebze olsun atmasını sağlamak için düzenlediğimiz matinelerimize katılım sağlanması beni ayrıca onurlandırıyor. Bugüne kadar yaptığımız matinelerde yüzlerce kadını eğlendirme fırsatı bulduk, düzenlediğimiz matineler stresimizi atmamıza yardımcı oluyor. düzenlediğimiz matineler ile Kdz.Ereğli’li bayanlarımıza eğlenme imkanı sunmaktayız, kadınlara sosyal ortam oluşturan, kardeşliği, birlik ve beraberlik ortamını güçlendiren matinelerin yanı sıra ilerleyen zaman içerisinde farklı organizasyonlarda düzenlemeye devam edeceğiz”dedi.

Dikay, ayrıca sahne alan ve Neray Kesinbaşoğlu'na , piyanist Sezer Oruç'a, Edem Kızgın’a Katılım sağlayan Kdz.Ereğli'li bayanlara, Kdz.Ereğli Formenler Derneği işletmecileri Şahin Çakır - Erol Kasımoğlu ve çalışanlarına, hediye katkısında bulunan Kdz.Ereğli esnafına  teşekkür etti.

Matineye katılım sağlayan bayanlar ise; S Rota Organizasyonun bizler için düzenlediği matine stresimizi atmamıza yardımcı oluyor. Ereğli’li bayanlar olarak bu şekilde bir etkinliğe katılmak bizi son derece mutlu etti” dediler.

S Rota Organizasyon düzenlediği Kadınlar Matinesinin 3’sünde Neray Kesinbaşoğlu ile eğlence doruğu ulaştı.


Kdz.Ereğli’li hanımların hınca hınç doldurduğu Formenler Derneği salonunda,  matinede çeşit çeşit hediyeler de sahiplerini buldu. Hediyelerini S Rota Organizasyon sahibi Seyhan Dikay’ın  elinden alan hanımlar, Neray’ı tekrar aramızda görmek istiyoruz ve kendisine başarılar diliyoruz” dediler.

Neray’ın seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden hanımlar, matinenin sonuna kadar halay çekip oyun havası eşliğinde oynadı.

Organizasyon dahilinde, Oryantal dans yarışması da yapıldı. Kadınlar ve genç kızlar hünerlerini kıyasıya sergiledi. Yarışmada birinciliği elde eden kişi’ye, Nazmiye Göktürk’ün sahibi olduğu Elit Gümüş’ten,Gümüş takı seti hediye edildi.

NERAY’A DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Öte yandan, Formenler Derneği İşletmecileri Şahin Çakır ve Erol Kasımoğlu, Neray’a pasta sürprizi yaptı.

Sürpriz karşısında oldukça duygulanan Neray Kesinbaşoğlu alkışlar eşliğinde kestiği pastayı Seyhan Dikay’ın elinden yedi.

Renkli geçen bayanlar matinesindeki sıcak atmosfer görülmeye değerdi.

Yorum Ekle