SON DAKİKA

EREĞLİ'DE YANGIN

Ereğli'de görme engelli bir kişinin evinde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Görme engelli vatandaşı alevlerin arasından ise yeğeni kurtardı. 20 Ocak, 2014 08:21 Güncelleme: 20 Ocak, 2014 08:21 EREĞLİ'DE YANGIN

Ereğli'de görme engelli bir vatandaşın evinde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Görme engelli vatandaşı ise alevlerin arasından yeğeni kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Sarıkorkmaz Mahallesi Okul Sokak’taki Muharrem Moğul’a ait 2 katlı bir binanın giriş katında bacadan düşen kıvılcımlar sonucu yangın çıktı. Yangında doğuştan görme engelli olan Hüseyin Moğul (60) alevlerin arasında kaldı. Evin üst katında ikamet eden ve yangını fark eden Hüseyin Moğul’un yeğeni Erkan Moğul, alevlerin arasına girerek amcasını dışarı çıkarttıktan sonra itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Karadeniz Ereğli Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. Şeker ve tansiyon hastası olduğu öğrenilen ve yangın sırasında dumandan etkilenen görme engelli Hüseyin Moğul ile kendisini kurtaran yeğeni Erkan Moğul, 112 sağlık görevlileri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İtfaiye ve polis ekipleri evde inceleme yaparken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle