SON DAKİKA

Ereğli'de taze balığın noktası: Şirin Ereğli Balık Evi

En taze balıklar Şirin Ereğli Balık Evin de sizi bekliyor. 25 Aralık, 2020 21:22 Güncelleme: 25 Aralık, 2020 21:22 Ereğli'de taze balığın noktası: Şirin Ereğli Balık Evi

Soğuk kış günlerinde bağışıklığınızın artması için en kuvvetli yardımcı balık, Şirin Ereğli Balık Evinden alınır. 

Mevsimin günlük taze balık çeşitlerinin yer aldığı Şirin Ereğli Balık Evi, Ereğli'lere hizme etmeye devam ediyor. Onlarca çeşit balığın tezgahta yer aldığı Şirin Ereğli Balık Evi müşterilerini bekliyor. 

TEMİZLEME VE PİŞİRME KONUSUNDA DA HİZMET 

A´dan Z´ye tüm balık çeşitlerini tezgahında bulunduran Şirin Ereğli Balık evi, sizlere pişirme ve temizleme konusunda da yardımcı oluyor. Aldığınız balıkları temizleterek ve pişirterek evinizin sofrasına götürebilirsiniz.

TAZELİK VE SAĞLIK KONUSUNDA TAM GÜVENCE

 Balık tezgahlarında çeşit çeşit balıklar, iştah açan görüntüleriyle hem göze hem sağlığa hitap ediyor. Şirin Ereğli Balık Evi, balık tüketiminde size sağlık, temizlik ve tazelik konusunda tam güvence veriyor. 

"VATANDAŞLARIMIZA KALİTELİ HİZMET SUNUYORUZ" 

Şirin Ereğli Balık Evi işletme sahibi Firuz Yılmaz, müşterilere taze ve sağlıklı balık sunmanın en önemli hedefi olduğunu belirterek: “Ereğli halkına taze ve sağlıklı balık sunuyoruz. Ürün çeşitliliğimiz bol olduğu için vatandaşlarımız bizi tercih ediyor. Öncelikli hedefimiz insanlara kaliteli ve sağlıklı hizmet sunmak. İsteyenler için balığı temizleyip ardından da pişiriyoruz. Bu sayede vatandaşlarımız zamandan tasarruf ederek evlerine sıcak sıcak balıkları götürüyorlar.” dedi.

Şirin Ereğli Balık evi, gel al yöntemi ve paket servisiyle, Ereğli’de her noktaya hizmet vermeye devam ediyor. 

Şirin Ereğli Balık Evi paket servisi ile ayağınıza kadar kadar getiriyor. 

Lezzeti doyasıya tatmak için; 

 Paket Servis Telefon: 333 00 67

 

 

 

 

 

Yorum Ekle