SON DAKİKA

EREĞLİ'DE TAKLA ATAN OTOMOBİL EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Ereğli'de takla atan otomobil ekipleri harekete geçirdi. Kazada 2 yaralı olduğu bilgisini alan ekipler, hızla olay yerine geldi. Ekipler sürücü ve yanındaki arkadaşının otomobilden çıktıktan sonra yüzleri kanlar içerisinde koşarak uzaklaştıkları bilgisine ulaştı. 12 Şubat, 2014 16:01 Güncelleme: 12 Şubat, 2014 16:01 EREĞLİ'DE TAKLA ATAN OTOMOBİL EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Kaza, Kavaklık Mahallesi 1. Köprü mevkiinde meydana geldi. Ereğli'den Yeşiltepe istikametine giden 67 SK 620 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. LPG tüpünün dışarıya fırladığı otomobil, hurdaya dönerken otomobilde bulunan sürücü ve arkadaşının yaralandığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, sürücü ve yanındaki diğer yaralıyı aradı. Görgü şahitleri polise, sürücü ve yanındaki arkadaşının kazadan hemen sonra yüzleri kanlar içerisinde araçtan çıkarak kaçtığını söyledi.

Kazada LPG deposu fırlayan otomobildeki gaz sızıntısı, itfaiye ekibinin müdahalesi ise giderildi. Otomobil çekici vasıtası ile kaza yerinden kaldırıldı. Trafiğe kapanan yol da ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Polis ekipleri, olay yerindeki çalışmalarını tamamladıktan sonra özel ve devlet hastanelerini de kontrol etti.

Polis, araç sürücüsü ve yanındaki arkadaşını bulmak için çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle