SON DAKİKA

Ereğli'de güvenlik kameralarına yansıyan kazalar

Güvenlik kameralarına yansıyan kazaların sebebi dikkatsizlik ve aşırı hız 25 Kasım, 2015 15:53 Güncelleme: 25 Kasım, 2015 15:53 Ereğli'de güvenlik kameralarına yansıyan kazalar

Ereğli'de son 3 ayda meydana gelen trafik kazaları iş yerlerine ait güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kazaların çoğunluğunun dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle meydana geldiği görüldü. Kazalarda bir kişi hayatını kaybederken 11 kişi de yaralandı.

Kameralara yansıyan kazalarda freni boşalan minibüs kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına dalarak 4 araçta maddi hasar oluşmasına sebep oldu. Yaya geçidinden geçmek isteyen kadına otomobil çarpması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Bir başka kazada ise iş makinesinin üzerine geldiğini görmesi ile sürücü kendisini dışarıya atmasına rağmen iş makinesinin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Ana yolda motosikletleri ile giden sürücü ve yolcusu kavşağa giren otomobile çarparak savruldu.

Bir başka kazada da otobüsün önünden yola fırlayarak karşıya geçmek isteyen özürlü gence araç çarparak yaraladı. Yakın zaman da meydana gelen kazada ise arabaların arasından yola çıkan gence halk otobüsü çarpmış ve yaralanan genç kısa süreli bilinç kaybı yaşamıştı. Halk otobüsü sürücünün tepkisi otobüsteki güvenlik kameralarına yansıdı. Bir başka kazada ise yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adama hafif ticari kamyonet çarpmış, ancak yaşlı adam kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Yorum Ekle