SON DAKİKA

Ereğli’de gıyabi cenaze namazı kılındı

Ereğli’de gıyabi cenaze namazı kılındı 16 Mart, 2019 15:53 Güncelleme: 16 Mart, 2019 15:53 Ereğli’de gıyabi cenaze namazı kılındı

Yeni Zelanda’da dün Nur Camiinde kılınan Cuma namazı sırasında hunharca yaşanan saldırı sonucu şehit olan 49 Müslüman için Kdz. Ereğli’de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ereğli Ali Molla Camiinde kılınan gıyabi cenaze namazına AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Meclis Üyeleri ve adayları ile Gençlik Kolları ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

Kılınan gıyabi cenaze namazının ardından yapılan saldırıyı şiddetle kınayan AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, Yeni Zelanda Nur Camii’nde Cuma namazını idrak eden Müslümanlara yapılan terör saldırısı sonucu 49 Müslüman’ın şehit olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, olayın dünyada artmakta olan ırkçılık ve İslam karşıtlığının yeni bir örneği olduğunu söyledi.

Yaşanan bu acı durum nedeniyle tüm Müslüman alemine başsağlığı dileyen Erol Şahin, bu tür katliamların bir daha yaşanmamasını yüce Allah’tan niyaz ettiğini söyledi.

 

Yorumlar
Y
Yazık5 yıl önce

Burda cenaze namazı yarın konser vay be

Yorum Ekle