SON DAKİKA

Ereğli'de, Bylock ‘tan iki kişi tutuklandı...

Ereğli'de, Bylock ‘tan iki kişi tutuklandı... 21 Kasım, 2017 17:03 Güncelleme: 21 Kasım, 2017 17:03 Ereğli'de, Bylock ‘tan iki kişi tutuklandı...

Ereğli ilçesinde Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında BYLOCK kullandıkları iddiası ile göz altına alınan 3 kişiden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bir kişi ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı. 

Ereğli Organize Suçla Mücadele büro amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında BYLOCK kullandıkları iddiası ile B.Ş., S.A. ve N.Ş. göz altına alındı. Göz altına alınan 3 kişinin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada bazı dokümanlara el konurken, 3 kişi emniyette ki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından ifadeleri alınan 3 kişi tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkeme göz altına alınan B.Ş., S.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. N.Ş. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Yorum Ekle