SON DAKİKA

Ereğli'de bir iş yeri tamamen yandı...

Ereğli'de bir iş yeri tamamen yandı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. İş yerinde patlamalar gelirken bir itfaiye eri de dumandan etkilendi. 16 Kasım, 2018 08:52 Güncelleme: 16 Kasım, 2018 08:52 Ereğli'de bir iş yeri tamamen yandı...

Yangın Kışla Mahallesi Kışla Sanayi Sitesinde 19.00 saatlerinde meydana geldi. İddialara göre bir iş yerinde çıkan yangında göre spiral motoru ile yapılan çalışma sonucu çıkan yangın dükkânı kısa sürede kapladı. İstasyonu Kışla Sanayi Sitesinde bulunan itfaiye erleri yangına müdahale etmeye başladı. Yangında iş yerinde zaman zaman patlamalar meydana gelirken dumandan etkilenen itfaiye erine ise sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti. Yaklaşık 3 saat süren söndürme çalışmalarının ardından itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladı.

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammed Ali Ateş yangın ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kışla Mahallesi A Blok 34 Nolu iş yerinde bir yangın ihbarı gördük. Gördük diyorum. Çünkü itfaiye dumanları görüyor. Vatandaş ihbarı olmadığı için arkadaşlar hızlı bir şekilde olay yerine intikal ediyor. Olay yerine geldiğimizde Tenteci yani petrol ürünü olan muşamba, branda dükkânında hızlı bir şekilde müdahaleye başladık. Ve çevredeki dükkânlara sirayet etmeden kontrol altına aldık. Soğutma işlemi yapıyoruz. Soğutmadan sonra yangının çıkış sebebini araştıracağız.”   

Yorum Ekle