SON DAKİKA

Ereğli'de ağırlayacak

Ereğli'de ağırlayacak 16 Şubat, 2018 16:31 Güncelleme: 16 Şubat, 2018 16:31 Ereğli'de ağırlayacak

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ereğli Belediyespor, ligin 19. haftasında final niteliğinde bir maça daha çıkıyor. Ereğli Belediyespor, geçen hafta Kırşehir Belediyespor’la berabere kalarak Kırşehir Belediyespor’u liderlikten eden ve Ereğli Belediyespor’un liderlik yolunu açan Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Sporu konuk edecek.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta 17 puanla lider bulunan temsilcimiz Ereğli Belediyespor, şampiyonluk yolunda önemli bir dönemeçten daha geçiyor. Temsilcimiz, bir hafta önce Kırşehir Belediyespor’u liderlikten eden Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor’u

EREĞLİ’DE AĞIRLAYACAK…

Şampiyonluk iddiasını sürdürebilmek ve kalan haftalara avantajlı bir şekilde girebilmek için Ereğli Belediyespor evindeki bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. 36 puanlı Bartınspor ve Kırşehir Belediyespor’un 1 puanla takip ettiği Ereğli Belediyespor’un bu karşılaşmada kaybedeceği her puan rakiplerini liderliğe taşımaya yetecek. Bu nedenle son haftalardaki başarı grafiğinin verdiği moral ve muhteşem seyirci desteğiyle temsilcimizin galibiyet ve 3 puanla haftayı kapaması en yakın olasılık olarak gözüküyor.

Ereğli Belediyespor Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor maçı 18 Şubat Pazar günü Ereğli Beyçayırı Stadı’nda oynanacak ve saat14.00’de başlayacak.

Karşılaşmayı Barış Esa, Agah Kaan Kuloğlu, Mertcan Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmada 4. hakem olarak Ertuğrul Kösterelioğlu görev alırken, gözlemcilik görevini de Mehmet Sütçüler yapacak.

KIZLARIMIZ, BEŞİKTAŞ’I AĞIRLIYOR

TFF Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde mücadele eden Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı da bu hafta sahasında Beşiktaş’la karşılaşacak. İki takım arasındaki mücadele, 18 Şubat Pazar günü Erkek Futbol takımı karşılaşmasından önce saat 10.30’da Beyçayırı Stadı’nda oynanacak.

Yorum Ekle