SON DAKİKA

EREĞLİ YENİ VERGİ DAİRESİ BİNASI İHALEYE ÇIKIYOR

Kdz.Ereğli'de faaliyet gösteren Vergi Dairesi Müdürlüğüne, hizmet binası kazandırmak amacıyla 1,5 yıldır yürütülen çalışmalardan nihayet netice alındı. 28 Ağustos, 2014 21:19 Güncelleme: 28 Ağustos, 2014 21:19 EREĞLİ YENİ VERGİ DAİRESİ BİNASI İHALEYE ÇIKIYOR

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 1.5 yılından bu yana yürütülen ve üzerinde çalışılan Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğü hizmet binası projesinin Maliye Bakanlığı tarafından onaylandığı belirterek,  19 Eylül tarihinde proje inşaatının Kamu İhale Kurumu tarafından ihaleye çıkarılacağının müjdesini verdi.

VERGİ DAİRESİ KİRALIK BİNADA

Çakır, Ereğli’ya yapılacak olan bu yatırımın yöreye uygun bir Mimarı proje ile hazırlanacağını kaydederek,  uzun yıllardır İlçede kirada bulunan Vergi Dairesin de yaşanan fiziki sorunların aşılması amacıyla da önemli bir adımın atıldığını söyledi.

19 EYLÜL’DE İHALEYE ÇIKIYOR.

Çakır emeği geçenlere de teşekkür ederek şunları söyledi:

“Yaklaşık 1.5 yıldır Kdz. Ereğli’ye Vergi Dairesi hizmet binası kazandırmak için çalışıyoruz. Proje maliye Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. AK Parti Hükümetinin Ereğli’ye yaptığı yatırımlar artarak devam etmektedir. Bu konuda Kamu İhale Kurumu 19 Eylül tarihinde ihale yaparak yüklenici firmayı belirleyecek ve çalışmalar da prosedürlerin tamamlanmasının ardından hemen başlayacaktır.

ADLİYE BİNASI İNŞATININ KARŞISINA YAPILACAK

Hedefimiz kısa sürede yeni hizmet binasını şu anda Adliye Sarayının inşaatının devam ettiği alanın karşısına kazandırmaktır.  Ödeneği hazır olan Vergi Dairesi hizmet binası i Ereğli’ye şimdiden hayırlı olsun.  Bizlerin amacı vergi hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza daha hızlı, daha sağlıklı ve daha verimli bir şekilde verilebilmesi amacıyla çalışmaya devam etmektir. Binamız hizmete girdiğinde vatandaş odaklı, çağdaş kamu yönetimi anlayışı ile hizmet verecektir.

Bu konuda emeği geçen başta AK Parti hükümetimize, Bölge Milletvekillerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.”

Yorum Ekle