SON DAKİKA

EREĞLİ ŞÖFÖRLER ODASINDAN ANKARA ZİYARETLERİ

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve beraberinde ki heyet Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın ve Başkan Vekili Mehmet Ali Alkan’ı ziyaret etti. 13 Şubat, 2014 16:59 Güncelleme: 13 Şubat, 2014 16:59 EREĞLİ ŞÖFÖRLER ODASINDAN ANKARA ZİYARETLERİ

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, beraberinde Başkan Vekili Ahmet Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Yavuz, Denetim Kurulu Başkanı İsmail Aydın ile Birlikte Ankara’ da bir diz ziyaret gerçekleştirdi. Heyet Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın ve Başkan Vekili Mehmet Ali Alkan’ı ziyaret etti. Federasyon binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Ereğli Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Cevdet Civelek, odanın 18 Ocak tarihinde gerçekleştirdiği Genel Kurul sonrasında yönetim olarak yeniden göreve seçildiklerini ve çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Civelek ayrıca D-4, D-2 ve K-1 belgeleri ve taşımalı öğrenci ihaleleri ile ilgili ilçenin sorunlarını Genel Başkan Apaydın ve Başkan Vekili Alkan’ a aktardı.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın, kendilerine aktarılan konularla ilgili olarak her türlü yardıma hazır olduklarını ve Bakanlık ile görüşmelerin yapılacağını söyledi.

Heyet daha sonra Ankara Şoförler ve Otomobilciler odasına seçilen Zafer Şener’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yorum Ekle