SON DAKİKA

Ereğli sahili yeniden düzenleniyor…

Ereğli sahili yeniden düzenleniyor… 30 Nisan, 2019 09:56 Güncelleme: 30 Nisan, 2019 09:56 Ereğli sahili yeniden düzenleniyor…

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sahilde yapılan düzenlemeleri yerinde inceledi, yapılması gereken çalışmalar hakkında ilgili daire müdürlerini görevlendirdi.

Ereğli halkının gösterdiği teveccühle 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı olan Başkan Halil Posbıyık, bugün mesaisine sahil güzergahında incelemeler ile başladı.

Başkan Posbıyık, başkan yardımcıları ve daire müdürlerini sahilde toplayarak, talimatını verdiği çalışmaları yerinde inceledi, yapılması gereken düzenlemeler içinde ilgili daire müdürlerini görevlendirdi.

Yöresel Dernek Evlerinden itibaren incelemelerine başlayan Başkan Posbıyık, Erdemir Ofis binasına kadar sahil güzergahında bulunan tesisleri ve sahilin genel durumunu inceleyerek gördüğü aksaklıkların giderilmesini istedi.

YENİDEN DÜZENLEME YAPILACAK

Başkan Posbıyık, sahil bandındaki kafeteryaları da denetleyerek kurallara uygun hale getirilmesini istedi. Çekek yerlerini de gezen Başkan Posbıyık, seyyar tezgahların kaldırılmasının ardından buralar için yeni projelendirme yapılıp, sahile yeni bir düzenleme getirilmesi için ilgili başkan yardımcılarını ve daire müdürlerini görevlendirdi.

Başkan Posbıyık, incelemeleri sırasında sahilde karşılaştığı vatandaşlarla da bir süre sohbet etti, görüşlerini aldı.

Yorum Ekle