SON DAKİKA

Ereğli plajlar bölgesinde ki kaçak yapılar yıkıldı

Ereğli plajlar bölgesinde ki kaçak yapılar yıkıldı 09 Aralık, 2021 11:12 Güncelleme: 09 Aralık, 2021 11:12 Ereğli plajlar bölgesinde ki kaçak yapılar yıkıldı
 
Ereğli-Alaplı karayolu üzerindeki Plajlar bölgesinde metruk ve kaçak yapı işgalleri Kaymakamlığın talimatı üzerine polis ve zabıta eşliğinde Kdz. Ereğli Belediyesi ekiplerince yıkıldı.
Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından daha önce tespiti yapılarak kaldırılması yönünde tebligatların yapıldığı Plajlar bölgesindeki kaçak yapılar bu sabah saatlerinde polis ve zabıtanın gözetiminde Kdz. Ereğli Belediyesi ekiplerince yıkıldı.
Bölgedeki 10 ayrı metruk ve kaçak yapı işgalleri, içerisindeki eşyalar dışarı çıkartılarak belediye iş makineleri tarafından yıkıldı, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kumsal temizlendi. Yıkım ve temizlik çalışmalarını koordine eden Belediye Zabıta Müdürü Halit Aydın, Kaymakamlığın talimatı doğrultusunda daha önce tebligat yapıldığını belirterek; “Yapılan tebligatlardan sonra bazı vatandaşlar kendiliğinden boşalttı. Kaçak yapılaşmayı kaldırmayan 10 ayrı yer Kaymakamlığın talimatı üzerine yıkımı ve temizliği yapıldı. Yıkım esnasında her hangi bir sorun yaşanmadı. Barakaların birinde yapılan kontrollerde 2 yavru kediyi ekiplerimiz belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti” dedi.
Deniz kenarındaki kaçak yapılaşma bir süredir alkol, uyuşturucu ve fuhuş olayları nedeniyle kent gündeminde yer alıyordu.
Yorum Ekle