SON DAKİKA

Ereğli Kırıkkale’yi 4’ledi: 4-0

Ereğli Kırıkkale’yi 4’ledi: 4-0 21 Ocak, 2018 16:20 Güncelleme: 21 Ocak, 2018 16:20 Ereğli Kırıkkale’yi 4’ledi: 4-0

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor bir zafere daha imza attı. Sahasında konuk ettiği Anadolu Kırıkkale’yi 4-0’lik skorla sahadan silen eflatun beyazlılar üst üste 8. maçını kazanarak grupta liderliğe yükseldi. 3 Puanı ve liderliği getiren golleri Burak Toker (2) Aydın Çetin ve Eray Özer attı.

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta sahasında Anadolu Kırıkkale’yi konuk eden Kdz.Ereğli Belediyespor, ilk yarısı golsüz biten maçı 4-0 kazandı.

Sadece tribünler değil, sahanın her tarafının dolu olduğu bir atmosferde oynanan karşılaşmada, 55. dakikada Aydın Çetin’in attığı golle 1-0 öne geçen eflatun beyazlılar, bu golden sonra da rakip kaleye baskı kurmaya devam etti.

70.dakikada Burak Toker ile skoru 2-0’a getiren eflatun beyazlılar, 88.dakikada Eray Özer’le farka gitti. Maçta son sözü 90+4. dakikada kendisinin 2, takımının 4. golünü atan Burak Toker söyledi. (4-0)

Grupta Kırşehir’de oynanan Kırşehir – Bartın maçı 1-1 sona erince, Ereğli Belediyespor liderliğe yükseldi.

Karşılaşmayı izleyenler arasında, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz.Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Belediye Meclis Üyeleri, aralarında Ak Parti Ereğli İlçe başkanı Fatih Çakır, MHP Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürk’ün de bulunduğu Siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri de vardı.

Ereğli Belediyespor gelecek hafta deplasmanda Bartınspor’a konuk olacak.

 

 

Yorum Ekle