SON DAKİKA

Ereğli Kent Konseyi Akçakoca'yı unutmadı

Ereğli Kent Konseyi Akçakoca'yı unutmadı 06 Ağustos, 2019 16:30 Güncelleme: 06 Ağustos, 2019 16:30 Ereğli Kent Konseyi Akçakoca'yı unutmadı

2019 'un Temmuz Ayı'nda Ülkemizi bir uçtan bir uca etkisi altına alan Sel Felaketinin en ağırının yaşandığı, komisyonu İlçemi,z Akçakoca'da Selden zarar gören ailelere yardım elini uzatan Karadeniz Ereğli Kent Konseyi ,Kadın Komisyonu organizasyonu ile ilçemizde bulunan duyarlı vatandaşlar ve Sivil Toplum Kurumlarının destekleri elde edilen ;bir aile için gereksinim olan yiyecek ve giyecek,Yatak,Battaniye ve diğer ihtiyaçları toplayarak, 4 Ağustos 2019 Günü Akçakoca'ya gidip, ihtiyaç sahiplerine verdi.

Kent Konseyi'nin ,Selden zarar gören ailelere yapmış olduğu kampanyaya Ereğli'den gelen destek ile Akçakoca'da onlarca aileye bizzat ulaşılarak yardımlar yapıldı.

Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay; Türk halkının yardımseverliliği böylesine acılı günlerde ortaya çıkmaktadır.

Ereğli Kent Konseyinin kadirşinas Yönetimi tümüyle bu afetlere karşı duyarlılık göstermiştir.

Bu Yardımların yapılmasında Özellikle Ereğli Belediye Başkanı Sayın Halil Posbıyık'tan aldığımız yardımlar, gücümüze güç katmıştır. 

Bu vesileyle ,Kent Konseyinin yaptığı Yardım Kampanyasına destek olan tüm Derneklere ve kişilere teşekkür ediyor, acı,tatlı günlerde el ele verilmesi konusunda her geçen gün birlik,beraberlik içinde olunmasını arzu ediyorum.

Kent Konseyi Ereğli halkının ortak sesi olmaya devamı edecek.Her şeyin daha güzel olması için elinden geleni yapacaktır.

 

Yorum Ekle