SON DAKİKA

"Ereğli halkım için mücadelemi sürdüreceğim"

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Dernek Başkanı Ayşin Nalcı ve yönetimini de ziyaret etti. 28 Mart, 2019 15:30 Güncelleme: 28 Mart, 2019 15:30 "Ereğli halkım için mücadelemi sürdüreceğim"

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, ziyarette yaptığı konuşmada 4 dönem üst üste belediye başkanı olmanın çok onur verici olduğunu belirterek, 20 yıl belediye başkanlığı yapmasını sağlayan Ereğli halkına teşekkür etti.

Posbıyık, ‘Ereğli’nin kötüye gitmesinden dolayı yeniden belediye başkan adayı olmaya karar verdik. Belediye Başkanlığı zor zanaattır. Tabi ki iyi insan olmak yeterli olmuyor Belediye Başkanı olmak için. Belediye Başkanı tecrübeli olması lazım, lider olması lazım. Liderlikten kastım yeri geldiğinde okşamalı, yeri geldiğinde masaya yumruğunu vurması lazım. Yoksa Ereğli’de çıkar grupları etrafını sarar ve yönetici insanı yönetmeye başlarlar. İşte tehlike o andan itibaren başlar. Örneği son 5 sene. Ereğli hakikaten kötü bir dönemden geçiyor ki benden daha iyi sizler bilirsiniz mesleğiniz itibariyle. Esnafla yakın temasta olanlar sizlersiniz. Siftah etmeden dükkan kapatan insanlar olduğunu ben biliyorum. Ayrıca Ereğli’de işsizlik kol geziyor. En önemlisi Ereğli’nin sahibi, ağabeysi yok. 5 senedir dikkat ediyorsanız hiçbir milletvekili veya siyasi parti başkanı çıkıp tersaneler kapalı, esnaflar siftahsız dükkan kapatıyor diye sesini çıkaran bir kişi yok Ereğli’de. Ereğli’yle ilgilenen kimse yok. Çünkü Ereğli’nin siyasi ağabeysi olmadığı için Ereğli’nin sorunlarını gündeme getiren kimse yok. Eskiden ben bağırırdım benimde adımı kavgacı koydular. Son günlerde bol bol videolarımı yapıyorlar. Halbuki ben kendi çoluk çocuğum için kavga etmedim, Ereğli halkımın çoluk çocuğu için, Ereğli’nin geleceği için mücadele ettim, bağırdım. Tabi bunlar bazılarının işine gelmediği için beni kavgacı olarak göstermeye çalışıyorlar. Ben Ereğli’yi, Ereğli’de yaşayan bütün insanları çok seviyorum. Son nefesime kadar da Ereğli halkım için mücadelemi sürdüreceğim’ şeklinde konuştu.

Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Dernek Başkanı Ayşin Nalcı ve yönetimi de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Halil Posbıyık ve ekibine 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde başarılar dilediler.

Yorum Ekle