SON DAKİKA

EREĞLİ FB TARAFTARLAR DERNEĞİ YENİ BİNASINA TAŞINDI

Kdz.Ereğli'de, 1998 yılından bu yana faaliyet gösteren Kdz.Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Yalı Caddesinde yeni binasına taşındı. 05 Ocak, 2014 18:58 Güncelleme: 05 Ocak, 2014 18:58 EREĞLİ FB TARAFTARLAR DERNEĞİ YENİ BİNASINA TAŞINDI

Kdz.Ereğli'de, 1998 yılından bu yana faaliyet gösteren Kdz.Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Yalı Caddesinde yeni binasına taşındı.

Yeni Dernek binası hakkında bilgi aldığımız, Kdz.Ereğli Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Aşkın Peker,gazetemize yaptığı açıklamada Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın,yeni dernek binasının resmi açılışı için Kdz.Ereğli'ye gelebileceğini ifade etti.

4 yıldan bu yana Kdz.Ereğli Fenerbahçe Taraftar Derneği Başkanlığını yürüten Aşkın Peker “Derneğimiz 1998 yılında kurulan 16 yıllık dernektir. Kısaca sürekliliği olan bir dernektir.şu an mevcut 210 üyemiz bulunmaktadır"dedi.

Derneklerin kulüpler için çok önemli olduğunu ifade eden Peker, “ Dernekler taraftarın direkt ulaşma aracıdır. Dernek olarak bilet almada, kombine almada, lisanslı ürünlerin ulaşmasında, taraftar kartında yardımcı oluyoruz.  Tabi ki taraftarın da derneğe sahip çıkması gerekiyor. Bizde bir hareket getirelim, taraftarı hem derneğe kulübe yakınlaştırmak istedik, daha önceki mevcut derneğimiz üyelere hizmet verme konusunda yetersiz kalıyordu, şu an geniş, ferah lokalimizle ve verdiğimiz diğer hizmetler ve etkinliklerle , sosyal sorumluluk projelerimizle Kdz.Ereğli Fenerbahçe Taraftar Derneği olarak, bu binayı üyelerimize kazandırdığımız için son derece mutluyuz"diye konuştu

Yorum Ekle