SON DAKİKA

Ereğli’ de FETÖ operasyonu: 5 Gözaltı

Ereğli’ de FETÖ operasyonu: 5 Gözaltı 03 Temmuz, 2018 12:22 Güncelleme: 03 Temmuz, 2018 12:22 Ereğli’ de FETÖ operasyonu: 5 Gözaltı

Ereğli'de düzenlenen Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında 5 kişi gözaltına alındı. Aralarında eski okul müdürü, sac tüccarı, Erdemir işçisi ve esnafında bulunduğu 5 kişinin ev ve iş yerlerinde yapılan aramanın ardından Zonguldak İl emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında, Zonguldak ve Ereğli Kaçakçılık Organize Suçla Mücadele büro amirliği (KOM) ekipleri sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Söz konusu operasyonda aralarında Eski Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Haydar Ü. (49), Erdemir işçisi Vedat B. (41), sac tüccarı Aydın D. (43), esnaf Tevfik M. (45) ve eski okul müdürü Ruhi K. (47) göz altına alındı. Gözaltına alınan 5 kişinin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda bazı doküman, cep telefonu ve bilgisayarlara el konulduğu öğrenildi. Zanlıların işlemlerinin tamamlanmasının ardından Zonguldak İl emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi.

Yorum Ekle