SON DAKİKA

EREĞLİ BJK DERNEĞİ'NDEN İFTAR PROGRAMI

Ereğli'de Beşiktaş taraftarları Derneği tarafından iftar programı düzenlendi. 22 Temmuz, 2014 11:45 Güncelleme: 22 Temmuz, 2014 11:45 EREĞLİ BJK DERNEĞİ'NDEN İFTAR PROGRAMI

Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği tarafından düzenlenen iftar programı yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Ofis yolunda gerçekleştirilen iftara üyeler eşleri ve davetliler katıldı. Ezanın okunması ile birlikte iftarını yapan davetliler çay içip sohbet etme imkanı buldu. İftar programı sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan Beşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik "Bizler Beşiktaş taraftarları Derneği olarak her yıl iftar programında bir araya geliyoruz. Bizleri kırmayarak iftarımıza katılan herkese şahsım ve yönetim kurulu üyelerin adına teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer yandan Beşiktaş taraftarları Derneği iftarına katılan ve 5 yıl sürdürdüğü Galatasaray Taraftarları Derneği başkanlığını ailevi nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kalan Özgür Barış' a Beşiktaş taraftarları Derneği başkanı Tarkan Adik tarafından teşekkür plaketi verildi.

İftar programının sonunda ise iftara katılanlar arasında yapılan çekilişle 3 Beşiktaş forması ve 10 atkı hediye edildi.

Yorum Ekle