SON DAKİKA

EREĞLİ BELEDİYESİNE PLAKET

18. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 2014 fuarına katılan Kdz.Ereğli Belediyesi'ne BAKAB Birlik Başkanı ve Karabük Valisi İzzettin Küçük tarafından plaket verildi. 03 Şubat, 2014 17:36 Güncelleme: 03 Şubat, 2014 17:36 EREĞLİ BELEDİYESİNE PLAKET

Bu yıl 18. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 2014 Fuarı'na katılan Karadeniz Ereğli Belediyesi fuara renk kattı.

70 Ülkeden 4 bin 500 turizm firmasının katılımıyla gerçekleştirilen fuarda Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) ile birlikte katılan Karadeniz Ereğli Belediyesi standına ilgi yüksekti.

FUAR SON DERECE YARARLIYDI

Eşi Neriman Posbıyık ile birlikte fuarı gezen Başkan Posbıyık, 94 yılından itibaren kentin tanıtımı için büyük çaba harcadıklarını belirterek "Kentimizin tanıtımı için göreve geldiğim ilk günden itibaren ekibimizle birlikte büyük çaba harcıyoruz. EMİTT Fuarı gibi bu tür organizasyonlara da büyük önem veriyoruz. Ereğli'den meclis üyelerimiz, müdürlerimiz ve çalışanlarımız İstanbul ve çevresindeki hemşehrilerimiz da fuara gelerek destek verdi. Başarılı bir fuar dönemi geçirdik. Emek veren tüm ekibimizi kutluyoruz." dedi.

Belediye Standını CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof.Dr. Metin Sözen, Bartın, Karabük, Düzce Valileri'nin yanısıra bir çok ünlü isim ve turizm firması vatandaşlar ziyaret etti.

BAŞKAN POSBIYIK'A PLAKET

Kdz.Ereğli Belediyesi'ne BAKAB Birlik Başkanı ve Karabük Valisi İzzettin Küçük adına Meclis Üyesi ve Birlik üyesi Fehmi Karaarslan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baki Kara tarafından plaket vererek Vali Küçük'ün sevgi ve selamlarını iletti.

Yorum Ekle