SON DAKİKA

Ereğli Belediyesi'nden okullara destek

Kdz. Ereğli Belediyesi, 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi öncesi ilçedeki okullarda yıkama, tırpan ve çevre düzenleme çalışması yaptı, okullar öğrenci ve öğretmenlere hazır hale getirildi. 06 Eylül, 2019 21:39 Güncelleme: 06 Eylül, 2019 21:39 Ereğli Belediyesi'nden okullara destek

Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi Kdz. Ereğli Belediyesi, Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla okullara destek oldu.

Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü, Kız Meslek Lisesi, Pestilci İlkokulu, Denizcilik Lisesi, Hamzafakıhlı İlkokulu, İsmet İnönü İlkokulu, Kışla Mahmut Likoğlu İlkokulu, Ereğli Lisesi, Saniye Erdoğan Anaokulu, Ereğli İlkokulu, Endüstri Meslek Lisesi, Fen Lisesi, İMKB Anadolu Lisesi, Köseler İzmirlioğlu İlkokulu, Dikmen İlkokulu, Ereğli Anadolu Lisesi, Kavaklık İlkokulu, Celalettin Ökten İmam Hatip Okulu, Orhan Oğuz İlkokulu, Kadri Yılmaz Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Fazlı Erdoğan İmam Hatip Okulu ve İhsan Yılmaz Okulu’nda yıkama ve tırpan çalışması yaptı ayrıca Kavaklık İlkokulu ve İsmet İnönü İlkokulu’nda çevre düzenlemesi çalışması yaptı.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ise Turgut Reis Ortaokulu, Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Ören İlköğretim Okulu, Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi, Ömerli İsmail Canbaz İlkokulu, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kışla Ortaokulu’nda ve okul çevrelerinde ilaçlama çalışması yapıldı.

İlaçlama çalışmaları, Köseler İbrahim İzmirlioğlu İlkokulu, Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi ile Ereğli İlkokulu’nda devam edecek.

Yorum Ekle