SON DAKİKA

Ereğli Belediyesi kar yağışı ile mücadeleye başladı

Ereğli Belediyesi ilçenin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı ile mücadele çalışmalarına başladı. 07 Ocak, 2019 09:30 Güncelleme: 07 Ocak, 2019 09:30 Ereğli Belediyesi kar yağışı ile mücadeleye başladı

Ereğli Belediyesinin Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon, İtfaiye, Temizlik İşleri, Zabıta, Ulaştırma ile İşletme ve İştirakler Müdürlüklerinin araç ve personelleri ile kar yağışı ile mücadeleye hazır olduğunu belirten Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Kar yağışı bu sabahtan itibaren ilçemizin yüksek kesimlerinde etkili olmaya baladı. Halkımız her türlü istek ve şikâyetini ‘Alo 153 Zabıta’ hattına yapabilir. Tüm ihbarlar değerlendirilecek, sorun yaşanan bölgelere anında müdahale edilecek” dedi.

HASTALAR EVLERİNDEN ALINACAK

Başkan Uysal, gelecek ihbarlar dâhilinde İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü'ne ait 4x4 araçlarla diyaliz hastaları, hamile bayanlar ve acil hastaların evlerinden alınıp tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakılacağını da kaydetti.

16 İŞ MAKİNESİ HAZIR

Kar yağışıyla mücadele kapsamında kullanılmak üzere bin 200 ton tuzun stoklandığını belirten Başkan Uysal, “Belediyemiz, ikisi aynı zamanda tuzlama yapabilen 4 kar küreme kamyonu, 1 adet kar küreme aracı, 9 adet JCB iş makinesi ve 2 greyder kar yağışına karşı mücadeleye hazır” dedi.

Yorum Ekle