SON DAKİKA

Ereğli Belediye Meclisi perdeyi kapattı!..

Ereğli Belediye Meclisi perdeyi kapattı!.. 07 Mart, 2019 15:48 Güncelleme: 07 Mart, 2019 15:48 Ereğli Belediye Meclisi perdeyi kapattı!..

014 yerel seçimleri sonrası göreve başlayan Ereğli Belediye Meclisi  son kez toplandı.

Son Meclis toplantısını yöneten toplantısını yöneten Meclis Başkanı Hüseyin  Uysal, “Bu Meclis toplantısından  çıkınca bir kahve içmeye gelirseniz mutlu olurum. Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Böylelikle tekrar tekrar gelmenize vesile olur çünkü ben daha görevime devam edeceğim. Önümüzdeki bir 5 yılda daha gelmeniz konusunda ayaklarınız şimdiden alışmış olur” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile AK Parti ve CHP’li meclis üyelerinden oluşan Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi, görev sürelerinin son Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

5 yıl boyunca olduğu gibi bugünde Atatürk Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen toplantıda konuşan Meclis Başkanı Hüseyin Uysal, bugüne değin görev yapan meclis üyeleri arasında en şanssız olanların, son dönem meclis üyeleri olduğunu söyledi. Gördükleri 6 seçim, darbe kalkışması, sel felaketleri nedeni ile ‘ekip’ olarak olağan üstü çalıştıklarını anlatan Uysal, konuşmasında şu görüşlere yer verdi;

“Her türlü kararı bu Meclis’te beraber aldık. Güzel çalışmalara imza attık.  Şansız dönemler yaşadık. Göreve gelir gelmez seller ile karşılaştık. Eksikler vardı. Sel ve dere gibi problemler fazlaydı. Belediyenin altyapısında eksikler de vardı. Hastane yeri değişmişti. Hastanenin taşınması ve oradaki otopark yolları yapılması, belediye imkanları ile yapıldı.

31 tane belediye meclis üyesi arkadaşım ile çalışmaktan dolayı mutluyum.  Ben, yeşil renkli ameliyat gömleğimi çıkartıp buraya geldim. Siz her zaman yardımcı oldunuz, teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman sıkıntılı durumlar yaşamadık. En azından kavga, dövüş, saygısızlık durumları olmadı. Yarın birbirimizin yüzüne bakamayacağı hiçbir bir durum yaşamadık. Bundan dolayı size ne kadar teşekkür etsem azdır. İnşallah, ömrümüzün gri kalan zamanında da dostluğumuz devam eder. Bütün arkadaşlarımın bende cep telefonları var. Eskiden olduğu gibi çoğunuza ‘ağabey’ bazılarınıza ‘kardeşim’ diyeceğim. Bu düşüncelerim ömrüm boyunca değişmeyecek. Siyasi görüş farklılıkları yaşamak ve ya farklı renklerde olmak beni hiç ilgilendirmiyor, hepimiz insanız.

Çıkışta hep beraber fotoğraf çektirelim çünkü 2014-2019 arasındaki Belediye Meclisi’nde görev yapanlar gerçekten çok şanssız. Her şeye rağmen kalıcı ve mükemmel eserler yaptık. Aslında biz bir tohum attık. 5 yıllık dönemin hesabını her ortamda veririm.

Buradan çıkınca bir kahve içmeye gelirseniz mutlu olurum. Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Böylelikle tekrar tekrar gelmenize vesile olur çünkü ben daha görevime devam edeceğim. Önümüzdeki bir 5 yılda daha gelmeniz konusunda ayaklarınız şimdiden alışmış olur. 1 Nisan’da nasılsa gelen çok olacak, sırayı girmeniz gerekecek.”

Toplantı sonunda ise Meclis Başkanı Hüseyin Uysal ile Meclis Üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle