SON DAKİKA

ERDOĞAN'DAN TÜED'E ZİYARET

DSP Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur ve partisinin Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Recep Erdoğan, ilçede faaliyet sunan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kdz Ereğli Şubesini ziyaret ettiler. 04 Ocak, 2014 10:32 Güncelleme: 04 Ocak, 2014 10:32 ERDOĞAN'DAN TÜED'E ZİYARET

DSP Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur ve partisinin Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Recep Erdoğan, ilçede faaliyet sunan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kdz Ereğli Şubesini ziyaret ettiler.

Demokratik Solun Ereğli Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Erdoğan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Parti yöneticileri ile birlikte TÜED’i ziyaret eden Erdoğan, 4 bin 800 üyenin Başkanı Ali Ayhan’la bir süre sohbet etti. Derneğin, Başkan Yardımcısı Saip Erarslan ve Mali Sekreteri Temel Şahin’inde hazır bulunduğu ziyarette, emeklilerin yaşadığı sıkıntılar üzerine konuşulurken; emekli kesimin rahat ettirilebilmesi için çeşitli projeler üretilmesi gerektiğinin altı çizildi.

TÜED Ereğli Şube Yöneticileri, Başkan Adayı Recep Erdoğan’a teşekkür ettiler. Erdoğan, bir kez daha emekçi ve emekli kesimden yana olduklarını belitti.

 

Yorum Ekle