SON DAKİKA

Erdoğan, Zonguldak mitinginde konuştu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak mitinginde konuştu. Tanzim satışlarına değinen Erdoğan, "Ve eğer 31 Mart'a kadar bu iş düzene girdi girdi. Girmediği takdirde 81 vilayette bunu yaygınlaştıracağız. Vatandaşımıza ucuza bu ürünleri getireceğiz, kararlıyız. " dedi. 04 Mart, 2019 15:15 Güncelleme: 04 Mart, 2019 15:15 Erdoğan, Zonguldak mitinginde konuştu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta Madenci Anıtı Önü meydanında düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan'ın gündeminde tanzim satışları vardı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

Fitneyle saldıranlar pusuda bekliyor

"Sınırlarımıza teröristlerle, ekonomimize kur, faizle, soframıza vurguncularla, birliğimize bölücülerle, beraberliğimize fitneyle saldıranlar şu anda pusuda bekliyor. Yolda birbirlerini görseler selam vermeyecek, bunca benzemezi bir araya getirenler nedir biliyor musunuz?  Ama asıl bunları bir araya getiren, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaştığında sahip olacağı güçten korkuyorlar.

Adı Saadet olan saadetsiz bir parti var

Türkiye'de Kürdistan diye bir yer var mı? Bu konuşan bölücü örgütün arkasında olduğu malum partinin eş başkanı. Ne diyor? Doğuda güneydoğuda oylar malum HDP'ye, batıda da AK Parti'yi ve MHP'yi çökerteceğiz diyor. Şimdi bunların yanında kim var? CHP var. Sözde İyi Parti var. Maalesef adı Saadet olan saadetsiz bir parti var. 

Vatana ihanet içindeler

CHP'ye, İYİ Parti'ye, Saadet Partisi'ne, HDP'ye gönül veren vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bu kadar vatana ihanet içinde olanların bir araya geldiği üç partiye iharet oy verecek misiniz? Bu 4'lü çeteye oy verecek misiniz? 

Gömdük mü gömüyoruz

Ne diyor? Biz sırtımızı PKK'ya, YPG'ye dayıyoruz diyor. Hale bak, sen onlara dayayıver. Biz de sırtımızı milletimize ve Allah'ımıza dayıyoruz. Sizin keleşleriniz olsa ne yazar, başka şeyleriniz olsa ne yazar. Ne dedim? Sizi Cudi'de inlerinize gömeceğiz, Gabar'da inlerinize gömeceğiz. Hatta hatta Kandil'de inlerinize gömeceğiz. Gömdük mü? Gömüyoruz. 

TTK'ya işçi alımı

TTK'ya 1500 alınacağının müjdesini geçtiğimiz yıl yine burada vermiş miydim? İki gün önce gerçekleştirilen kura ile 1000 kardeşimiz TTK'nın çalışanı oldu mu? Hayırlı ve bereketli olsun. İnşallah kalan 500 kardeşimizin de bir kaç ay içerisinde işlemlerini başlatacak ve yine böyle bir kura çekilişiyle onları da kadroya alacağız.

Mehmetçik Vakfı'na vereceğim

Bay Kemal çiftçi bitti, tükendi diyor. Bay Kemal ben sana resmi rakamla konuşuyorum, sen yalan iftirayla konuşuyorsun. Onun için yargı seni 2.5 milyon liraya mahkum etti. Ondan parayı tahsil ettiğim zaman onları Mehmetçik Vakfı'na vereceğim.

Tanzim satışları

Şimdi ne diyor? Tanzim satıştan rahatsız olmuş. Onlar yokluk kuyruğu değil, varlık kuyruğu. İşte onlara karşı biz hemen anında bir haftada bunları kurduk ve vatandaşımıza ucuz, uygun fiyatla sebze meyve bunları getirmeye başladık. Ve fiyatlar bir anda yarı yarıya indi. Ve eğer 31 Mart'a kadar bu iş düzene girdi girdi. Girmediği takdirde 81 vilayette bunu yaygınlaştıracağız. Vatandaşımıza ucuza bu ürünleri getireceğiz, kararlıyız. 

Tüm Karadeniz'in ana ticaret merkezi Filyos olacak

Karadeniz'in çıkış yolu olacak Filyos Limanı hem boğazların yükünü hafifletecek hem de dış ticaretin demir yolu ağımız üzerinden Güneye ve Ortadoğu'ya ulaşmasını sağlayacaktır. Altyapı inşaatını seneye tamamlıyoruz. Filyos Limanı'nı inşallah 2023'e yetiştirerek hizmete sunacağız."

Yorum Ekle