SON DAKİKA

ERDOĞAN "EREĞLİ ŞU AN YOL AYRIMINDA"

Kdz.Ereğli DSP’nin Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Recep Erdoğan, bugün ilk Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli Şube Başkanı Hakan Başer ve yönetimini ardından gün içerisinde, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin, Kdz.Ereğli Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen'e ve Alevi Kültür Dernekleri Kdz.Ereğli Şube Başkanı Dursun Ali Kansu'ya nezaket ziyaretinde bulundu. 31 Ocak, 2014 16:44 Güncelleme: 31 Ocak, 2014 16:44 ERDOĞAN "EREĞLİ ŞU AN YOL AYRIMINDA"

Kdz.Ereğli DSP’nin Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Recep Erdoğan, bugün ilk Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli Şube Başkanı Hakan Başer ve yönetimini ardından gün içerisinde, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin, Kdz.Ereğli  Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen'e ve Alevi Kültür Dernekleri Kdz.Ereğli Şube Başkanı Dursun Ali Kansu'ya  nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli Şube Başkanı Hakan Başer ve yönetimine yaptığı ziyarette konuşan Kdz.Ereğli DSP’nin Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Recep Erdoğan, Ereğli'de ki sivil toplum kuruluşlarına nezaket ziyaretinde bulunuyoruz, bu doğrultuda bugün ilk olarak Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli Şube Başkanı Hakan Başer ve yönetimini ziyaret etmek istedik.Ereğli halkının ilgisi bize karşı yaklaşımı çok samimi çok sıcak,Ereğli beni bağrına basmış ,eğer bu sevgi sandığa da yansırsa inşallah 30 Mart'ta bunu yaşayacağız göreceğiz.

Ereğli halkı bir değişim istiyor,bugüne kadar hizmetler yapıldı, o hizmetlerin karşılığında da seçimlerde dört dönemdir oy verdik, şimdi artık bir dönüm noktasındayız, değişim noktasındayız, bir sivil toplum kuruluşu ziyaretimiz de şöyle bir söylemde bulunuldu, bu seçim Recep Erdoğan'ın seçimi değil, bu seçim Demokratik Sol Parti'nin de seçimi değil, bu seçim Kdz.Ereğli'nin seçimi, bu gerçekten Kdz.Ereğli'nin seçimi, Ereğli mevcut kötü gidişatını ya devam ettirecek, ya da bir yerden başlangıç olması anlamında bu gidişe dur deyip, bir değişim sağlayacak, Ereğli şu an yol ayrımında, gerçekten bunu bu şekilde söyleyebilirim.

Ereğli halkı, gerçekten bizim Ereğli'ye bir şeyler verebileceğimiz konusunda samimi olduğumuzu biliyor ve bizi takdir ediyorlar ve bunu değerlendiriyorlar.

Bu anlamda Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli Şube Başkanı Hakan Başer ve yönetimini de ziyaret ettik, bizleri de kabul ettikleri için, ayrıca teşekkür ederim dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli Şube Başkanı Hakan Başer'de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tabi ki 30 Mart'ta ki seçimler hem Ereğli için, hem de Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönüm noktasıdır,bu dönüm noktasında da, Op. Dr. Recep Erdoğan'ın bir görev kabul etmesi, geleceğe yönelik çalışmalar yapması bizi mutlu ediyor, biz kendisini zaten uzun zamandır Devlet Hastanesi'nde ki görevinden ve İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanlığından tanıyoruz,belli diyaloglarımız vardı geçmişten bu yana tanımaktayım, böyle bir faaliyet ve heyecanın içinde olması tabi ki çok güzel bir şey bu seçimlerde kendisine başarılar diliyorum, hayırlı olmasını diliyorum,Ereğli'ye ve halkımıza güzellikler getirmesini diliyorum"dedi.

Konuşmaların ardından, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli Yönetiminde görevli Muharrem Rafi Bekmezci tarafından, Kdz.Ereğli DSP’nin Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Recep Erdoğan'a , Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin rozeti takıldı.

Ziyaret daha sonra sohbet havasında devam etti.

 

Yorum Ekle