SON DAKİKA

ERDOĞAN, "BİZİM KAYBEDECEK HİÇ BİRŞEYİMİZ YOK"

Ereğli DSP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Recep Erdoğan, son yıllarda ilçe halkının mutsuz, esnafın ise umutsuz olduğunu bildirdi 22 Şubat, 2014 19:50 Güncelleme: 22 Şubat, 2014 19:50 ERDOĞAN, "BİZİM KAYBEDECEK HİÇ BİRŞEYİMİZ YOK"

Ereğli DSP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Recep Erdoğan, son yıllarda ilçe halkının mutsuz, esnafın ise umutsuz olduğunu bildirdi
Dr. Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, 30 Mart yerel seçimleri öncesi sürdürdüğü çalışmalarında esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulunduğunu belirtti.
30 Mart sonrası mevcut yerel yönetimin devam etmesi durumunda ilçeyi terk edenlerin olacağını ileri süren Dr. Erdoğan,son tango oynanıyor. Ereğli halkı mutsuz, esnaf geleceğinden umutsuz. Esnaftan, Ereğli ye yatırım yapmak istemediğini ve 30 Mart’tan sonra eğer bu düzen devam edecek olursa şehri terk edeceğini duymak insana üzüntü veriyor. Bunu birebir söylüyorlar ama çıkıp açıkça dillendiremiyorlar, bu korkudan Ereğli 30 Mart’ta kurtarmak için gün sayıyor. Bizim kaybedecek hiç bir şeyimiz yok. Gücün yanında yer almadım, çizgimi de değiştirmedim,ideallerimin, inancımın ve düşüncelerimin götürdüğü yerdeyim. Bütün ekip olarak yüreğimizi ortaya koyduk. Cesaretimizi ortaya koyduk.”dedi.

 

Yorum Ekle