SON DAKİKA

ERDOĞAN, AK OCAKLARI AÇTI, TİYATROYA KATILDI

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Nazım Erdoğan, bazı Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte AK Ocaklar Ereğli Şubesi’nin açılışına katıldı. Erdoğan ayrıca Erdemir Kültür Merkezi’nde çocuklar için sahnelenen oyunun sonunda oyuncuları tebrik edip bir çiçek takdim etti ve çocuklarla sohbet etti. 27 Mart, 2015 15:16 Güncelleme: 27 Mart, 2015 15:16 ERDOĞAN, AK OCAKLARI AÇTI, TİYATROYA KATILDI

AK Ocakların açılışında konuşan Başkan Vekili Erdoğan, AK Ocakların Ereğli Şubesi yöneticilerini ve üyelerini çok iyi tanıdığını hatırlatarak dernekçiliğin zorluğuna değindi. Erdoğan AK Ocakların amaçlarının düzgün ve iyi bir hizmet olduğunu vurgulayarak, onların zor görevlerin yılmaz neferleri olarak tanımladı.

Erdoğan AK Ocakların açılış kurdelesini ise AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, AK Ocaklar Ereğli Şube Başkanı Celal Yıldız ve yöneticileriyle birlikte keserek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Daha sonra Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Bir Böğürtlen Hikâyesi’ adlı oyunu izleyen çocuklarla bir süre sohbet eden Erdoğan, oyunun yönetmenine de gösterdiği başarıdan dolayı bir buket çiçek verdi.

Öte yandan söz konusu oyunu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal’da, Kültür Müdürü Baki Erdoğan ve Özel Kalem Müdürü Esra Aydın ile birlikte izleyerek çocukları yalnız bırakmadı. Uysal tiyatro çıkışı çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Yorum Ekle