SON DAKİKA

Erdemir'li mühendisler geleceğin mühendisleriyle buluştu

Erdemir'li mühendisler geleceğin mühendisleriyle buluştu 06 Aralık, 2019 13:49 Güncelleme: 06 Aralık, 2019 13:49 Erdemir'li mühendisler geleceğin mühendisleriyle buluştu

Erdemir, 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’nde düzenlenen söyleşide geleceğin mühendislerini ağırladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşiye Ereğli’deki liselerin son sınıflarında eğitim gören yaklaşık 400 öğrenci katıldı.

Dünya Mühendisler Günü’nde Erdemir’de farklı disiplinlerde çalışan mühendisler, geleceklerine yön vermek üzere meslek seçimi aşamasında bulunan lise son sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Metalürji, makine, inşaat, çevre, elektronik ve iş güvenliği alanında çalışan Erdemirli mühendisler, gelecekteki meslektaşlarına deneyimlerini aktardı. Erdemir’in üretim sürecine ilişkin tanıtım filmiyle başlayan söyleşide Erdemirli mühendisler, çalıştıkları alanları neden tercih ettikleri, iyi bir mühendis olmanın gerekleri, kişisel gelişim, iş ve sosyal hayat dengesi gibi pek çok konuya değindi. Erdemirli mühendisler öğrencilerden gelen sorulara da yanıt verdi.

Söyleşi sonunda Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa söyleşiye katılan Erdemirli mühendisler Buket Yıldırım, Bülent Pehlivan, Çağrı Yücel, Polat Özmen, Selahattin Okur ve Taner Tüylüoğlu’nu tebrik ederek, Mühendisler Günü’nü kutladı.

Yorum Ekle