SON DAKİKA

Erdemir'den küçük çaplı yangınla ilgili açıklama

Erdemir'den küçük çaplı yangınla ilgili açıklama 23 Ağustos, 2018 12:56 Güncelleme: 23 Ağustos, 2018 12:56 Erdemir'den küçük çaplı yangınla ilgili açıklama

Ereğli ilçesi Ereğli Demir ve Çelik fabrikaları 2. Yüksek fırında yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 6 işçi Erdemir hastanesinde tedavi altına alındı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre 2. Yüksek fırında sebebi öğrenilemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 6 işçi tedbir amaçlı Erdemir hastanesine kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada yaralanan işçi olmadığını, dumandan etkilenen 6 işçinin tedaviye alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi. 

Erdemir'den yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Erdemir’e ait demir üretim hatlarının birinde teknik bir aksaklık nedeniyle hasar meydana gelmiş ve olay kısa sürede kontrol altına alınmıştır. Dumandan etkilenen çalışanlarımız kontrol amaçlı gözetim altında tutulmakta olup sağlık durumlarında herhangi bir olumsuzluk yoktur. Teknik aksaklığın nedenleri araştırılmakta olup gerekli müdahaleler ivedilikle yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz. 

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T. A. Ş.

Yorum Ekle